• یکشنبه / ۱۱ تیر ۱۳۹۶ / ۱۸:۴۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96041105296

در راستای ارتباط میان صنعت و دانشگاه انجام شد

رونمایی از نخستین مدل تعاملی "دانشکده سرمایه‌گذار"

رونمایی از نخستین مدل تعاملی "دانشکده سرمایه‌گذار"

مراسم آغاز همکاری فناوری و علمی با بخش خصوصی در قالب مدل «دانشکده سرمایه‌گذار»، امروز(11تیرماه) در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این مراسم که با حضور مدیران دانشکده، معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیران شرکت شاتل برگزار شد، با ارائه مدل «دانشکده سرمایه‌گذار» در ارتباط برقرار کردن میان صنعت و دانشگاه و امضای تفاهم‌نامه همراه بود.

در ابتدای این مراسم ناصر سلطانی، رییس پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران گفت: همیشه انتقاد این بوده که صنعت به دانشگاه بیاید و از دانشکده برای پیشرفت صنعت استفاده کند. در دانشکده فنی دانشگاه تهران پتانسیل بسیار خوبی وجود دارد و امیدوارم سیاست مدیریت کنونی دانشگاه که موجب چنین جلساتی می‌شود موفق باشد و ادامه پیدا کند.

در ادامه دکتر مجید نیلی احمدآبادی رییس دانشکده برق و کامپیوتر به ارائه مدل «دانشکده سرمایه‌گذار» پرداخت و گفت: دانشگاه تهران از زمان تاسیس در سال 1313 مانند دانشگاه‌های دیگر از ابتدای تاسیس خود آموزش‌محور بوده است و هدف از تأسیس آن تربیت نیروی متخصص و توسعه‌محور بوده است. بعدها دانشکده فنی با حضور پروفسور کارو لوکس پژوهش‌محور هم شد که هدفش علاوه بر تربیت نیروی متخصص، تربیت پژوهشگر هم بود.

وی افزود: امروزه دانشگاه باید کارآفرین باشد تا دانشجوی نوآور و خودآموز تربیت کند. دستاوردهای علمی این دانشگاه در قالب مقالات، اختراعات و فناوری معطوف به اقتصاد دانش‌بنیان ظاهر می‌شود. دانشگاه دانش‌بنیان و کارآفرین نیازمند سرمایه‌گذار و شریک هوشمند است. ما باید مقدار و ریسک سرمایه‌گذاری در دانشگاه را کاهش دهیم و با بالابردن آورده‌ها برای بخش خصوصی انگیزه ایجاد کنیم. ما باید در دانشگاه‌های برتر پایان نامه هایی تولید کنیم که در صنعت مصرف داشته باشد چنانکه در چند سال گذشته چنین کرده‌ایم. اکنون این همکاری میان دانشکده و شرکت شاتل انجام گرفته و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این امر کمک کردند.

در ادامه، دکتر علی وطنی، معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ضمن ابراز خوشحالی از همکاری این دو نهاد به منظور رسیدن به ایده دانشگاه کارآفرین گفت: ایران دومین کشور دنیا از نظر تولید مهندس است. اما روبه‌روی دانشکده فنی پر از ساندویچ‌فروشی و بانک و روبه‌روی دانشگاه صنعتی شریف، پر از تعمیرگاه است. اما اگر جلوی ساختمان‌های دانشگاه‌ها پر از بلندمرتبه‌هایی شود که به دنبال جذب دانش و سرمایه‌های متخصصانی هستند، ما نتیجه خواهیم گرفت.

در پایان این مراسم، تفاهم‌نامه‌ای میان دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، شرکت شاتل و حمایت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری درخصوص حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی صنعت‌محور به امضا رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha