• یکشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ / ۰۷:۵۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96061206627
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

تشریح عملکرد چهارساله دانشگاه تبریز؛

بهره برداری از باشگاه اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز/ رشد ۳۴۰ درصدی نشریات دانشجویی

بهره برداری از باشگاه اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز/ رشد ۳۴۰ درصدی نشریات دانشجویی

رئیس دانشگاه تبریز از رشد ۷۰ درصدی طرح های تحقیقاتی و پژوهشی طی دولت یازدهم نسبت به مدت مشابه در دولت قبلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا پورمحمدی در جمع خبرنگاران، طی سخنانی کرد: دانشگاه تبریز در سال جاری تحصیلی از لحاظ آمار دانشجویی و گروه های آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال ۹۲ رشد چشمگیری داشته به طوری که در دوره های دکتری، بین المللی و پسادکتری به ترتیب رشدی ۲۲، ۲۵ و ۱۸۰ درصدی داشته است. 

  وی با تاکید بر اینکه در خصوص اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی این دانشگاه و ارتقای رتبه و تحصیلات آنها نیز شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم، افزود: ارتقای مرتبه علمی اعضای هیات علمی رشدی ۵۰ درصدی را طی کرده و اعضای غیر هیات علمی هم رشدی ۸۳/۴۷ درصدی در مراتب شغلی داشته اند. 

پورمحمدی با اشاره به عملکرد حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز، گفت: در این حوزه تعداد نشریات دانشجویی از ۱۰ عنوان در سال ۹۲ به ۴۴ عنوان در سال ۹۵ رسیده که افزایش ۳۴۰ درصدی را نشان می دهد. 

وی با اشاره به افزایش مجموعه اعتبارات تخصیص یافته از سه میلیارد ریال به حدود ۴۳ میلیارد ریال، گفت: این آمار حکایت از افزایش ۱۳۵۰ درصدی دارد و نشان می دهد که در این حوزه سرمایه گذاری خوبی صورت گرفته است. 

 پورمحمدی با اشاره به عملکرد حوزه پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز، اظهار کرد: برون سپاری و تقویت بخش خصوصی و فرهنگ سازی در این زمینه، تمرکز زدایی و واگذاری امور به خود واحدها و شفاف سازی در مناقصات، قراردادها و اجاره اماکن، آموزش و توانمندسازی کارکنان به مدت ۲۱ هزار و ۴۴۴ نفر- ساعت، بهره برداری از دو رستوران جدید در دانشگاه تبریز با هزینه ای بالغ بر هشت میلیارد ریال، افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه تبریز با هزینه ۱۸ میلیارد ریال در فضایی به وسعت ۴ هزار مترمربع، بهره برداری از باشگاه اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز با سه سالن مجزا در ۴۰۰ متر مربع مشتمل بر سالن VIP و دو سالن پذیرایی عمومی به ظرفیت ۲۵۰ نفر و با هزینه بیش از دو میلیارد ریالی، اجرای پروژه سردرب ورودی دانشگاه در ۱۲متر ارتفاع و ۸۵۰۰ میلیون ریال هزینه و افتتاح مرکز تحقیقات زلزله دانشگاه تبریز، با ۷۹ میلیارد ریال از دیگر دستاورد مهم این دانشگاه در حوزه عمرانی در چهار سال اخیر است. 

وی با بیان اینکه طی همین مدت رشد بیش از ۱۰۸ درصدی در تعداد طرح‌های تحقیقاتی خاتمه یافته توسط دانشگاه تبریز را شاهد بودیم، افزود: در سال ۹۲ تعداد کل مقالات پژوهشی درScopus حدود هفت هزار مورد بود که در حال حاضر این تعداد به بیش از ۱۲ هزار مورد رسیده است.

وی اظهار کرد: در این مدت تعداد کل استنادها به مقالات دانشگاه تبریز در Scopus سالانه به میزان ۱۴ هزار و ۳۵۵ مورد رسیده که رشدی معادل ۸۰/۵۴ درصدی دارد. 

پورمحمدی ادامه داد: همچنین تعداد اعضای هیات علمی با بیش از یک‌هزار استناد در Scopus در سال ۹۲ معادل ۲۰ نفر بود که این شمار هم اکنون به ۲۶ نفر رسیده و رشد ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد. 

وی از پیشتازی دانشگاه تبریز در رشد و توسعه علم و فناوری در عرصه‌های ملی و بین المللی خبر داد و گفت: در دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به توسعه همه جانبه دانشگاه‌ها و به ویژه کیفی بخشی به فعالیت‌ها، انجام گرفته که دانشگاه تبریز در حوزه‌هایی چون پژوهش و فناوری، آموزشی، فرهنگی، دانشجویی، رفاهی و خدماتی رشد قابل توجهی را در ابعاد ملی و بین المللی داشته است. 

 پورمحمدی، رشد بیش از ۱۵۳ درصدی اعتبار طرح های تحقیقاتی خاتمه یافته، ۱۱۱ درصدی اعتبار قراردادهای پژوهشی منعقد شده، رشد ۴۰ درصدی اعتبار پروژه های پژوهش کاربردی از درآمد اختصاصی، ۱۹/۸۹درصدی فرصت های تحقیقاتی دانشجویان دکتری، رشد بیش از ۵۶ درصدی شرکت های فعال در پارک علم و فناوری و رشد ۵۳/۱۰ درصدی تعداد عقد تفاهم نامه های همکاری را از دیگر دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در طول چهار سال اخیر بیان کرد. 

 وی ادامه داد: در سال ۹۲ تعداد قراردادهای پژوهشی منعقد شده ۳۶ قرارداد بود که این تعداد در سال جاری به ۵۱ مورد رسیده و رشد بیش از ۴۱ درصدی داشته است. 

  رئیس دانشگاه تبریز از ثبت تعداد ۹ اختراع در سال گذشته در دانشگاه تبریز خبر داد و با اشاره به تحولات صورت گرفته در بخش آموزش و تعداد کل جذب دانشجویان در سال ۹۲ در مقایسه با سال جاری، یادآور شد: دانشگاه تبریز در حال حاضر ۲۱ دانشکده دارد که در بین دانشگاه های جامع و برتر کشور بعد از دانشگاه تهران در تعداد دانشکده ها در جایگاه دوم و با داشتن ۷۶۶ نفر عضو هیات علمی و ۹۶ گروه آموزشی به ترتیب در رتبه های سوم و چهارم کشوری قرار دارد. 

پورمحمدی در پایان برنامه محوری را اساس فعالیت های دانشگاه تبریز برشمرد و گفت: برنامه استراتژیک دانشگاه با راهبردهای بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت تنظیم شده که در نتیجه آن رشد در عرصه بین الملل از جمله قرار گرفتن در رتبه چهارم، ۱۳ دانشگاه ایرانی از جمع دانشگاه‌های تاثیرگذار جهان، جایگاه زیر ۵۰۰ در رتبه بندی معتبر لایدن هلند، قرار گرفتن در بین ۱۰ دانشگاه برتر و رتبه پنجم دانشگاه های جامع ایران گوشه ای از این موفقیت هاست.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha