• یکشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 96062614543
  • خبرنگار : 71589

منع دانشگاههای برتر هند از دریافت سرمایه خارجی

منع دانشگاههای برتر هند از دریافت سرمایه خارجی

وزارت کشور هند دستوری مبنی بر ممنوعیت استفاده از سرمایه‌های خارجی برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی توسط دانشگاهها و موسسات آموزش عالی این کشور صادر کرده است که پیامدهایی را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از یو.دبلیو نیوز، دستور وزارت کشور برای ممنوعیت تعدادی از موسسات آموزش عالی، از جمله دانشگاه "دهلی" و دانشگاه "جواهرلعل نهرو"، و همچنین موسسات تحقیقاتی مهم مانند "شورای تحقیقات پزشکی هند"، از دریافت منابع مالی خارجی، مسائل مربوط به استقلال این موسسات را مطرح کرده و آینده پروژه‌هایی با حامیان مالی خارجی را زیر سوال برده است.

طبق این دستور که در تاریخ 14 سپتامبر ابلاغ شد حدود 65 دانشگاه و موسسه آموزش عالی از جمله چندین موسسه فناوری، دانشگاه "پنجاب"، دانشگاه "باناراس هندو"، دانشگاه "ساویتریبای فول پون" و دانشگاه "آزاد ملی ایندیرا گاندی" در فهرست دانشگاهها و موسساتی که از دریافت کمک‌های مالی خارجی منع شده‌اند، دیده می‌شوند.

این موسسات و دانشگاهها در میان چند صد سازمان دیگر، از جمله انجمن‌های حرفه‌ای، گروه‌های داوطلبانه و سازمان‌های غیردولتی از دریافت وجوه خارجی ممنوع شده‌اند، زیرا گزارش شده بود که پرونده‌های سالانه را طبق قانون تنظیم مقررات خارجی کشور (FCRA)، که قوانین سختگیرانه گزارش مالی خارجی را در بر می‌گیرد، ارائه نداده‌اند.

سایر موسسات و سازمان‌های تحقیقاتی متاثر از این تصمیم عبارتند از: موسسه فناوری دهلی، شورای تحقیقات کشاورزی هند، دانشکده نقشه‌کشی و معماری، بنیاد صلح گاندی و موسسه و مرکز تحقیقاتی قلب "اسکورتس".

"راجات داتا" استاد تاریخ در دانشگاه "جواهرلعل نهرو" (JNU) می‌گوید: اگر ممنوعیت اجرا شود و بدون مجوز زمانی که برای انطباق و پذیرش نباشد، می‌تواند پروژه‌های مشترک را که توسط نهادهای خارجی تامین شده‌اند، حتی به صورت موقت، تحت تأثیر قرار دهد.

دیگران می‌گویند که ممنوعیت می‌تواند به خصوص بر کمک‌های خارجی توسط فارغ التحصیلان خارجی و دیگر کمک‌های خیریه و بشردوستانه تاثیر بگذارد. کمک‌هایی که به عنوان مثال از طرف بنیاد ژاپن و بنیاد کره در چند سال گذشته به دانشگاه "دهلی" (DU) برای برگزاری کنفرانس‌های بین المللی صورت گرفته است.

کمک‌های مالی به برنامه‌های بین المللی نیز می‌تواند تحت تأثیر قرار گیرد و این ترس وجود دارد که همکاری‌های بین المللی و سایر برنامه‌ها میان دانشگاههای بین المللی را مختل سازد.

با این تفاسیر، احتمال دارد بودجه علمی دانشگاه‌های تحقیقاتی دیگر توسط آژانس‌های تحقیقاتی خارجی فراهم نشده و به جای آن توسط سازمان‌های دولتی هند مانند وزارت علوم و فناوری تامین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha