• پنجشنبه / ۹ آذر ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96090904753
  • منبع : شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

با حضور وزیر علوم صورت گرفت؛

رونمایی از سه محصول فناورانه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

رونمایی از سه محصول فناورانه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

سه محصول فناورانه شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل این شهرک رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، یکی از محصولات رونمایی شده دستگاه وکیوم تراپی زخم مدل Integro یکی از شرکتهای مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی است که شامل دستگاه Integro و پانسمان Integro می‌باشد و با سه مکانیسم جذب ترشحات زخم به لایه جاذب پانسمان، اجازه تبخیر مقداری از ترشحات توسط لایه پلی اورتان و انتقال ترشحات زخم به میزان ۵۰ سی سی به محفظه جمع‌آوری، ترشحات عفونی را از سطح زخم به بیرون هدایت می‌کند.

دستگاه وکیوم تراپی زخم مدل iSimplex دیگر فناوری این شرکت است که امکان درمان زخم را با محلول‌های آنتی سپتیک و یا شستشوی زخم را با نرمال سالین به طور اتوماتیک می‌دهد. این دستگاه دریچه جدیدی را برای درمان زخم‌های مزمن و عفونی باز می‌کند، همچنین تکرر و زمان شستشوی زخم در برنامه دستگاه قابل تنظیم است و بعد از آن بدون نیاز به حضور پرسنل پزشکی، شستشوی زخم توسط دستگاه انجام می‌شود.

فلورید منیزیم، محصول یکی دیگر از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی‌وتحقیقاتی اصفهان است که در بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از توانمندی‌های شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان رونمایی شد.

این محصول یکی از مهمترین گروه‌های سرامیکی فلوریدی محسوب می‌شود که با توجه به خواص منحصر به فرد آن در زمینه تولید پنجره‌های مادون قرمز و پوشش‌های ضد انعکاس، دارای کاربرد بسیار فراوانی است، از این رو و با توجه به نیاز کشور در صنایع مختلف جهت جلوگیری از خروج ارز و بومی‌سازی تولید این ماده، شرکت تولیدکننده این محصول در زمینه تولید نانو پودر منیزیم فلورید در حال فعالیت است.

ریزساختار نانومتری با ابعاد ۳۰ تا ۵۰ نانومتر، خلوص بالای ۹۹.۹، تک فاز بودن محصول، قیمت تمام شده کمتر نسبت به نمونه تجاری، قابلیت ایجاد تغییر در ماهیت ریز ساختار از جمله مزایای این فناوری است.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با ایجاد و بهره‌برداری از مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری وابسته به خود توانسته است با نقش‌آفرینی در اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای رشد و توسعه بیش از ۴۸۰ شرکت‌دانش‌بنیان، قدم‌های موثری را در راه توسعه اقتصادی کشور بردارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha