• جمعه / ۱۷ آذر ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96091708863
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

رئیس دانشگاه نیشابور:

دانشگاه ایده‌آل، آرمان بزرگ نیشابور است

دانشگاه ایده‌آل، آرمان بزرگ نیشابور است

رئیس دانشگاه نیشابور گفت: نیشابور زمانی به نظامیه‌ها و دانشگاه‌هایش معروف بوده، با توجه به اینکه دانشگاه نیشابور با جایگاه اصلی خود فاصله زیادی دارد باید تلاش خود را برای ارتقاء آن چند برابر کنیم.

به انگیزه روز دانشجو درباره مسائل مربوط به دانشگاه و دانشجویان با رئیس دانشگاه نیشابور صحبت کردیم، حسن صادقی سمرجانی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا عنوان کرد: دانشگاه نیشابور بنا به رسالت خود تلاش می‌کند تا بتواند به جایگاه اصلی خود دست یابد؛ نیشابور زمانی به دانشگاه‌هایش معروف بود و فعالیت بزرگ‌ترین دانشگاه‌های عصر در نیشابور بود؛ دانشگاه برای نیشابوریان یک آرمان است و ما باید این آرمان بزرگ را تحقق بخشیم؛ اگرچه به این بخش کمتر توجه شده است.

وی ادامه داد: اگر سال 1388 را تاسیس دانشگاه نیشابور بدانیم ما از دانشگاه‌های اطراف خود و کشور به لحاظ زمان بسیار عقب هستیم و باید به این نکته توجه کنیم که بین دو موضوع قرار گرفته‌ایم اول سابقه کم این دانشگاه و دوم انتظارات به حق مردم نیشابور و اینکه سطح توقع شهروندان بالاست؛ در نتیجه باید چندین برابر تلاش کنیم تا دانشگاه قابل قبول در این شهر کهن داشته باشیم.

صادقی سمرجانی در رابطه با علت عقب‌ماندگی‌های دانشگاه نیشابور، تصریح کرد: آنچه در مدیریت دانشگاه نیشابور باید در نظر داشت این است که نباید از سوی شهرهای اقماری به آن نگاه از بالا به پایین داشت؛ همچنین خود مدیران دانشگاه نیز باید به دانشگاه نیشابور نگاه توسعه‌ای داشته باشند.

وی درباره فعالیت‌های دانشجویی از جمله فعالیت‌های سیاسی، فرهنگی و... همچنین دیدگاهش نسبت به این فعالیت‌ها اظهار کرد: در دوران دانشجویی بنده نیز تجربه فعالیت دانشجویی داشته‌ام. دو اشکال در فعالیت‌های دانشجویی می‌بینم اول این که دانشجویان ما متاسفانه یک دیدگاه ستیزگرانه دارند؛ نقدها باید منطقی باشد و این کمتر دیده شده است. 

رئیس دانشگاه نیشابور گفت: دومین موضوع نگاهی است که دانشجویان ما به بیرون از مرزها دارند همچنین نسبت به خاورمیانه و مسائل جهانی تحلیل درستی ندارند؛ این که برخی دانشجویان فکر می‌کنند باید به سبک قبل از 57 عمل کنند در حالی که امروز شرایط تغییر کرده است. 

وی افزود: به صورت کلی جایگاه نقد منطقی را خالی می‌بینم؛ دانشجویان درباره مسائل و مشکلات مقاله ارائه کنند، راهکار بدهند و در کنار آن نقد جدی داشته باشند.

صادقی بیان کرد: کرسی‌های آزاداندیشی ما نتوانسته به مسائل اصلی که در کشور وجود دارد، بپردازد. دید من این است که باید به کشور کمک کنیم و شرایط نقد آزادانه را فراهم نماییم و زیاد خط قرمز برای آن ایجاد نکنیم.

وی ادامه داد: شاید در این رابطه بخشی از کوتاهی نیز از ما بوده اما برنامه ما در دانشگاه نیشابور چنین خواهد بود  که اگر دانشجویان علاقه‌مند به این مسائل و حوزه‌ها باشند، دانشگاه نیز مصرانه پیگیری کند تا کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه شکل بگیرد و به رشد کنونی دانشگاه و در نهایت کشور کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha