• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96122010946
  • خبرنگار : 71604

با تلاش محققان ژاپنی؛

آیا امکان پیوند اندام حیوانی به انسان محقق می‌شود؟

آیا امکان پیوند اندام حیوانی به انسان محقق می‌شود؟

دانشمندان ژاپنی باور دارند با پیوند اندام داخلی خوک‌ها پس از اصلاح ژنتیکی آنها، می‌توان عمر انسان را افزایش داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، این امکان وجود دارد که در آینده نزدیک بتوانیم برای افزایش طول عمر، از خوک‌ها استفاه کنیم.

گروهی از دانشمندان ژاپنی می‌گویند، توانسته‌اند خوک‌هایی را با اندام‌های داخلی اصلاح شده ژنتیکی با هدف پیوند به انسان پرورش داده‌اند.

این خوک‌ها، نخستین حیوانات پرورش یافته برای فرآیند "زنوترنسپلنتیشن"(xenotransplantation) هستند. در این فرآیند، سلول‌ها، اندام‌ها و بافت‌های زنده گونه‌های مختلف، به یکدیگر پیوند زده می‌شوند.

این گروه متشکل از دانشمندان "دانشگاه میجی" (Meiji University) و "دانشگاه دولتی کیوتو" (Kyoto Prefectural University) در ژاپن، امیدوارند تا اوایل سال آینده، این خوک‌ها را به یک شرکت خصوصی ارائه دهند.

خوک‌ها، موارد مناسبی برای بررسی چگونگی درمان یا پیشگیری از بیماری‌های خاص در انسان‌ هستند و دلیل این موضوع، شباهت بدن خوک با بدن انسان است.

"هیروشی ناگاشیما" (Hiroshi Nagashima)، استاد دانشگاه میجی و پژوهشگر ارشد این پروژه، چندین سال را برای اصلاح ژنتیکی خوک‌ها به عنوان مدل‌ بیماری‌های ژنتیکی انسان سپری کرده و اکنون راهی را برای پرورش اندام‌های داخلی بدن خوک‌ها و نهایتا پیوند آنها به بدن انسان، ابداع کرده است.

دانشمندان برای انجام این کار، سلول‌های بنیادی یک انسان بیمار را به جنین‌های خوک که از نظر ژنتیکی اصلاح شده بودند، تزریق کردند. این سلول‌ها فاقد توانایی رشد پانکراس بودند اما با تزریق به جنین خوک، این خلاء جبران شد. سلول‌های بنیادی انسانی در جنین خوک امکان رشد یافتند و پانکراس به وجود آمد.

دانشمندان امیدوارند با استفاه از این روش، بتوانند انسان‌هایی که مبتلا به نارسایی اندام‌های داخلی هستند و نمی‌توانند عضو پیوندی پیدا کنند، نجات دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha