• دوشنبه / ۱۱ تیر ۱۳۹۷ / ۱۷:۳۲
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 97041106297
  • خبرنگار : 71569

از سوی مسئولان دانشگاه آزاد اعلام شد؛

رتبه دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه‌های دولتی قابل قبول نبود/پاسخ به منتقدان ساختار سازمانی

رتبه دانشگاه آزاد نسبت به دانشگاه‌های دولتی قابل قبول نبود/پاسخ به منتقدان ساختار سازمانی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به انتقاد معاونان پژوهشی واحدها نسبت به ساختار سازمانی جدید دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: روز گذشته در جلسه کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه، دغدغه همکاران خود را در این مورد مطرح کردم و با موافقت فرهاد رهبر قرار شد نظرات اصلاحی در این مورد بررسی و اعمال و اصلاحیه آن ابلاغ شود.

به گزارش ایسنا، بیژن رنجبر در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اظهار کرد:سابقه همکاری طولانی‌ مدتی با فرهاد رهبر دارم و به طور کامل با خصوصیات اخلاقی ایشان آشنا هستم. رهبر، مدیری است که برنامه و کارها را با بهره گیری از مشورت و خرد جمعی پیش می‌برد و پس از انتقاد بنده از وضعیت معاونت پژوهشی واحدها در چارت جدید، دستور پیگیری داد.

وی گفت:ارتقای کیفیت و کیفی سازی پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی در حال پیاده‌سازی است و با شتاب و کیفیت بیشتر اجرا می شود.

ارتقاء رتبه تولید علم در دانشگاه آزاد

 زمانی زاده مدیرکل سابق امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به ارتقای رتبه جهانی دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم، گفت: زمانی که من مسئولیت اداره کل امور پژوهشی را برعهده گرفتم، رتبه این دانشگاه در تولید علم ۶۵۱ بود که توانستیم پس از ۳ سال این رتبه را به ۱۵۱ برسانیم که دستاورد ارزشمندی است.

زمانی‌زاده اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن ۲۷ هزار عضو هیئت علمی و در اختیار داشتن نیمی از آموزش عالی کشور، رتبه ۶۵۱ جهانی در تولید علم را داشت که در مقایسه با دانشگاه‌های دولتی به هیچ وجه قابل قبول نبود. پس از بررسی‌هایی که در این خصوص انجام شد، متوجه شدیم دلیل این اختلاف این است که تولید علم در دانشگاه آزاد اسلامی در نشریات نامعتبر هدر می رفت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی هایی که انجام دادیم، موفق شدیم پایان نامه ها و مقالات معتبر دانشگاه آزاد اسلامی را در نشریات معتبر علمی به چاپ برسایم و از انتشار آنها در نشریات غیرمعتبر که در رتبه بندی تولید علم لحاظ نمی شد، جلوگیری کنیم. به این ترتیب توانستیم رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم جهانی را از ۶۵۱ به ۱۵۱ برسانیم که همچنان می توان این رتبه را ارتقا داد تا در جایگاه شایسته قرار بگیریم.

کارهای ناتمام زیادی داشتم

اردکانی مدیرکل جدید امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه گفت: ما به خوبی نگرانی‌های اساتید، دانشجویان و کارکنان در حوزه پژوهش را درک می کنیم و برای ارتقای فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تلاش خواهیم کرد.

وی ادامه داد: زمانی که رنجبر موضوع پذیرش مسئولیت اداره کل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را با من مطرح کرد، برای قبول این مسئولیت تردید داشتم، چرا که من به عنوان معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به تاکید فرهاد رهبر مبنی بر فعالیت‌های پژوهشگاه، کارهای ناتمام زیادی در آن سِمت داشتم که این موضوع باعث نگرانی من شده بود، اما رنجبر برای برطرف کردن این نگرانی دلایل خود را مطرح کرد و من این مسئولیت را پذیرفتم.

مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ستاد باید فعالیت‌های نظارتی بیشتری داشته باشد، اما ما در معاونت پژوهش و فناوری به دلیل حجم بالای کار، درگیر مکاتبات هستیم و فرصت چندانی برای خلاقیت و مدیریت کردن کارها نداریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین نیاز است که فعالیت‌های اداره کل امور پژوهشی به گونه‌ای ساماندهی شود که نظارت خود را بر امور پژوهشی واحدها بیشتر کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha