• شنبه / ۱۶ تیر ۱۳۹۷ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97041608900
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی اعلام کرد؛

راه‌اندازی مجدد جنگنده‌های زمین‌گیر شده از سوی جهاد دانشگاهی

راه‌اندازی مجدد جنگنده‌های زمین‌گیر شده از سوی جهاد دانشگاهی

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به دستاوردهای جهاددانشگاهی در سال‌های گذشته، اظهار کرد: جنگنده‌های اف14 و اف5 که به دلیل مشکلاتی در برخی از قطعات زمین‌گیر شده بودند، توسط جهاد دانشگاهی راه افتادند.

به گزارش ایسنا، دکتر جعفر محسنی در مراسم اختتامیه استارت‌آپ ویکند تبریز اظهار کرد: مطمئنا اکنون روحیات شرکت کننده‌ها با روز افتتاحیه استارت‌آپ فرق کرده و تجربیات‌شان افزایش یافته است. امیدوارم برگزاری چنین رویدادهایی زمینه‌سازی راه‌اندازی کسب‌وکار برای جوانان شود.

رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با بیان اینکه این سازمان همچون یک دانشگاه جامع در همه حوزه‌ها فعالیت می‌کند، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان در زمینه‌های پزشکی، صنعتی و علوم انسانی فعالیت کرده و دانشگاه علمی کاربردی این سازمان نیز با برگزاری استارت‌آپ‌ها از ایده‌ها حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی همواره در شرایط سخت کارهای بی‌نظیری انجام داده است، خاطرنشان کرد: زمان جنگ که کشور در تحریم بود، حدود ۵۰ دانشجو در دانشگاه تبریز دور هم جمع شده و با پشتیبانی جهاددانشگاهی کارگاه تولید مهمات برای رزمنده‌ها را تشکیل دادند که ۲۲ نفر از این دانشجویان در بمباران این کارگاه شهید شدند.

رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به وجود روحیه جهادی بین نیروهای جهاد دانشگاهی، گفت: پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی اکنون در زمینه‌ی سلول‌های بنیادی جایگاه بسیار خوبی در دنیا دارد، همچنین جهاد دانشگاهی که در زمان جنگ فرستنده‌های رادیویی با طول موج کم تولید می‌کرد، امروزه توانایی تولید فرستنده‌هایی با طول موج بالا و در سطح بین المللی را دارد.

وی  در بخش دیگری از صحبت‌های خود بیکاری را یکی از مشکلات اساسی کشور دانست و افزود: جوانانی که باید پایه‌های زندگی‌شان را تقویت کرده و فردای کشورمان را بسازند، متاسفانه امروزه با مشکلات بیکاری دست و پنجه نرم می‌کنند.

محسنی با بیان اینکه سازمان تجاری‌سازی، فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی استان با حمایت از ایده‌ها برای اشتغال زایی تلاش می‌کند، اظهار کرد: برای ایجاد مشاغل خانگی نیز برنامه‌هایی مدنظر داریم.

وی افزود: مجوز ایجاد مرکز نوآوری و شکوفایی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی دریافت شده و برای حمایت از ایده‌ و کمک به تبدیل آن به محصول تلاش خواهیم کرد.

استارت‌آپ ویکند تبریز با همکاری استارت‌آپ های موفق و سازمان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی و همچنین حمایت مرکز تجاری‌سازی فناوری و اشتغال فارغ‌التحصیلان جهاد دانشگاهی به مدت سه روز از ۱۳ الی ۱۵ تیرماه امسال در فرهنگسرای دکتر مبین تبریز برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha