• چهارشنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 97050301652
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

در دیدار معاون وزیر علوم با سفیر ایتالیا مطرح شد

همکاری‌های علمی ایران-ایتالیا نیازمند نقشه‌راه

همکاری‌های علمی ایران-ایتالیا نیازمند نقشه‌راه

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و مائورو کونچاتوری، سفیر ایتالیا در ایران در راستای گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری میان دو کشور دیدار و گفت‌وگو کرده و در قالب این دیدار طرف ایتالیایی بر لزوم تدوین نقشه راه در روابط دو کشور تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود برومند در این دیدار به سابقه خوب همکاری علمی دو کشور و اهمیت توسعه و گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری با کشور ایتالیا، تفاهم نامه‌های منعقد شده بین دو کشور و تلاش برای اجرایی کردن بیشتر این تفاهم‌نامه و برگزاری نشست علم، فناوری و نوآوری در ایتالیا اشاره کرد و دکتر نیسی را به عنوان نماینده وزارت علوم جهت پیگیری همکاری‌ها و برگزاری نشست با همکاری دکتر صدری نسب، رئیس مرکز مطالعات همکاری‌های علمی و بین المللی معرفی کرد.

وی با اشاره به اینکه حوزه‌های همکاری بسیاری بین دو کشور وجود دارد، معرفی نمایندگانی از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برای همکاری از سوی دو کشور و برگزاری کمیته علمی و پژوهشی مشترک (مانند نشست فعالان دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی در حوزه‌های مشخص) را پیشنهاد کرد.

دکتر برومند درخصوص فعالیت‌های B to B (فعالیت‌های تجاری بین دوکشور)، به تعداد پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد کشور اشاره کرد و گفت: شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری در این خصوص می‌توانند با شرکت‌های ایتالیایی پروژه‌های مشترک و توسعه محصولات برای بازار ایران یا بازارهای دیگر در ایران داشته باشند.

مائورو کونچاتوری -سفیر ایتالیا در ایران- نیز با قدردانی از برگزاری این دیدار، به امضای بیانیه مشترک در سال ۲۰۱۷ بین وزرای علوم دو کشور اشاره کرد و برگزاری نشست "علم، فناوری و نوآوری در ایتالیا" را مهم تلقی کرد و نشست علم، فناوری و نوآوری را که در سال گذشته در تهران برگزار شد، چارچوب و مدلی برای برگزاری این نشست دانست.

وی بر امکان ایجاد تغییر در مدل همکاری برای نشست و نیاز به یک نقشه راه تأکید کرد.

اعلام آمادگی برای حمایت بیشتر از پروژه "پیترو دلا ناله" و حمایت و انرژی بیشتر از طرف ایتالیایی، معرفی طرف ایرانی به منظور پیشبرد همکاری‌های مشترک با ایتالیا، توجه بیشتر به اجرایی‌کردن تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک دو کشور و برگزاری کمیته مشترک در حوزه پژوهش، از دیگر موارد مطرح شده در این دیدار است.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دکتر عبدالساده نیسی، مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری، ضمن ارائه توضیحاتی درباره ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های همکاری با کشور ایتالیا، در راستای تشکیل کمیته مشترک پژوهشی، به زمینه‌های همکاری کمیته شامل «تعریف پروژه‌های مشترک پژوهشی»، «رشته‌های آموزشی مشترک»، «پروژه‌های توسعه فناوری مشترک»، «ایجاد مؤسسات پژوهشی مشترک»، «تبادل اساتید و دانشجویان»، «اطلاعات علمی (کتاب، مقالات)» و «کنفرانس‌ها و کارگاه‌های آموزشی مشترک» اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha