• پنجشنبه / ۴ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97050402222
  • خبرنگار : 71567

مدیر کل مشاوره و سلامت وزارت علوم تاکید کرد؛

ضرورت توجه به سلامت روان دانشجویان در دانشگاه‌ها

ضرورت توجه به سلامت روان دانشجویان در دانشگاه‌ها

مدیر کل مشاوره و سلامت وزارت علوم بر ضرورت توجه به سلامت روان دانشجویان در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: دانشجویان به دلیل قرار گرفتن در مرحله انتقالی زندگی ممکن است با آسیب‌هایی مواجه شوند که باید مورد توجه جدی مراکز مشاوره قرار بگیرند.

به گزارش ایسنا، دکتر منصوره السادات صادقی در دومین نشست هم‌اندیشی شورای عالی راهبردی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم که در دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اهمیت دوره دانشجویی و لزوم توجه به سلامت روان دانشجویان، گفت: دانشجویان در این دوران در مرحله انتقالی هستند که با انتخاب‌های متعدد مواجه می شوند. بنابراین ممکن است بیشتر در معرض آسیب قرار داشته باشند.

وی با اشاره به برنامه‌های دفتر مشاوره و سلامت وزرات علوم برای پیشگیری و مداخلات در زمینه رفتارهای خودآسیب‌رسان افزود: اقدامات انجام شده شامل افزایش تعداد مراکز مشاوره، افزایش تعداد کادر متخصص در این مراکز، اجرای برنامه کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید و اجرای سیمای زندگی است که سبک زندگی دانشجویان را در ابعاد مختلف بررسی می‌کند.

مدیر کل مشاوره و سلامت وزارت علوم ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده، راه‌اندازی و تقویت کانون دانشجویی همیاران سلامت روان است. ضمن اینکه همیاران سلامت روان شبکه حمایت اجتماعی و پتانسیل بسیاری خوبی برای همیاری خود دانشجویان هستند.

دکتر صادقی تصریح کرد: سال گذشته با همکاری ۱۳۰ دانشگاه، ۱۰ مرکز پیام نور و ۱۵۵ شعبه فرهنگیان و فنی و حرفه‌ای، حدود ۱۲ هزار دانشجو عضو این کانون‌ها شده‌اند و در برنامه‌های مراکز مشاوره دانشجویی همراه هستند. 

در ادامه دکتر حمید پیروی گفت: موضوع رفتارهای خود آسیب‌رسان در حوزه آموزش عالی به‌خصوص دانشگاه‌های دولتی، با وجود اینکه نسبت به سایر دانشگاه‌ها دارای فروانی کمتری بوده ولی با توجه به انعکاس آن در سطح رسانه‌ها و جامعه از حساسیت بالایی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی افزود: نتایج کارنامه سلامت روان دانشجویان تازه وارد دانشگاه تهران در سال گذشته نیز نشان می‌دهد که تعدادی از دانشجویان در بدو ورود نیازمند دریافت خدمات بهداشت روانی و درصد کمی نیز نیازمند مداخلات درمانی جدی بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha