• چهارشنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97060703749
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

روابط علمی، آموزشی و پژوهشی مطلوب دانشگاه تبریز با 75 دانشگاه دنیا

روابط علمی، آموزشی و پژوهشی مطلوب دانشگاه تبریز با 75 دانشگاه دنیا

رئیس دانشگاه تبریز با بیان‌ این‌که دانشگاه تبریز در تمامی عرصه‌ها به ویژه توسعه همکاری‌های علمی و بین الملل به طور جدی فعال است، گفت: دانشگاه تبریز با بیش از ۵۷ دانشگاه‌ دنیا روابط علمی، آموزشی و پژوهشی مطلوبی دارد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا پورمحمدی در بزرگداشت هفتادمین سال تاسیس دانشگاه تبریز، با بیان این‌که دانشگاه تبریز با عمر بیش از ۷۰ سال در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی و سیاسی ایران اسلامی درخشیده است، اظهار کرد: مجوز تاسیس دانشگاه تبریز ۱۳۲۴صادر شده است، ولی پذیرش دانشجو بین سال‌های ۱۳۲۵ و ۱۳۲۶  انجام شده و ما سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ را به عنوان بزرگداشت 70 سالگی دانشگاه تبریز انتخاب کردیم.

وی افزود: نزدیک به ۷۰۰ سال قبل مجتمع بزرگ ربع رشیدی در تبریز وجود داشت که در آن بیش از َشش هزار نفر از سراسر جهان آموزش می‌دیدند، در اینجا نه تنها باید عظمت خواجه رشیدالدین را تحسین کرد، بلکه ضرورت دارد به فرهنگ و ادب این دیار نیز سر تعظیم فرود آورد.

رئیس دانشگاه تبریز با بیان این‌که آذربایجان اسطوره‌ تاریخ و سر ایران است، افزود: امروز با افتخار می‌گوییم که جمهوری اسلامی ایران، در رشد علم و فناوری پیشرفت چشمگیری دارد؛ به طوری که کشور ما در پیشرفت علم و فناوری مقام اول را درمنطقه و جهان اسلام به خود اختصاص داده است.

پورمحمدی بیان کرد: دانشگاه تبریز در سطح بندی وزارت علوم جزء دانشگاه‌های سطح یک کشور بوده و در بین دانشگاه‌های جامع، رتبه پنجم را به خود اختصاص داده است.

دانشگاه تبریز از جمله دانشگاه‌های معتبر دنیاست

به گزارش ایسنا،  آبل محرم اوف رئیس دانشگاه دولتی باکو نیز در این مراسم با بیان این‌که تبریز دارای پیشینه‌ی تاریخی با ارزشی است، اظهار کرد: زمانی خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی دانشگاه ربع رشیدی را در تبریز ایجاد کرد که در آن دوران عالمان بسیاری از سایر کشورها به تبریز برای آموزش علم به تبریز مراجعه می‌کردند . 

 آبل محرم اوف در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که دولت زمانی قدرتمند است که به علم و تحصیل توجه زیادی داشته باشد، افزود: دولت ایران طی سال‌های اخیر به دانشگاه تبریز توجه ویژه داشته و به دستاوردهای بسیار خوبی رسیده است .

وی ادامه داد:اگر می‌خواهید وضعیت کشوری را بررسی کنید باید با دانشگاهیان و اساتید آن ارتباط برقرار کرده و پای صحبتشان نشست . 

وی اظهار کرد: معتقدم فعالیت در دانشگاه مسئولیت سنگینی است و بنده آن سختی را با تمام وجود درک کرده‌ام . 

 وی با بیان این‌که اگر برای حل مشکلات جامعه، دانشگاه‌ها ورود نکنند مردم و دولت قادر به حل آن‌ها نخواهند بود، گفت:حل مشکلات هر جامعه‌ای با ورود دانشگاه‌ها قابل حل است. 

رئیس دانشگاه دولتی باکو به تعاملات علمی دانشگاه تبریز با دانشگاه‌های دیگر اشاره کرد و گفت: دانشگاه تبریز ارتباط خوبی با دانشگاه های آذربایجان دارد و موارد  علمی بسیاری را به اشتراک گذارده و این ارتباطات خیر و دوستی به همراه داشته است .

وی به فعالیت‌های علمی ۷۰ ساله‌ی دانشگاه تبریز اشاره کرد و افزود: امروز عید علم است و این عید را به اساتید و فعالان این دانشگاه تبریک می‌گویم . 

 گفتنی است، مراسم گرامیداشت هفتادمین سالگرد دانشگاه تبریز با حضور اساتید، مسئولان و میهمانان خارجی در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شده و در ادامه تفاهم نامه تداوم همکاری بین دانشگاه دولتی باکو و دانشگاه تبریز امضا شد . 

 در پایان این همایش از تمبر یادبود هفتادمین سال تاسیس دانشگاه و همچنین هفت جلد کتب منتشر شده در دانشگاه تبریز "گنج حضور، تجزیه و تحلیل هفتاد سال دانشگاه تبریز، چشمه خوردشید دو، هفتاد سال تولید علم دانشگاه تبریز و فارغ التحصیلان، مشاهیر محله سرخاب تبریز" رونمایی شد و از اساتید، خیران و چهره‌های ماندگار دانشگاه تبریز تجلیل به عمل آمد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha