• پنجشنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97091507420
  • منبع : دانشگاه تهران

در دانشگاه تهران صورت گرفت

اهدای جایزه مدل ۳۴۰۰۰ مدیریت منابع انسانی به شرکت‌های برتر

اهدای جایزه مدل ۳۴۰۰۰ مدیریت منابع انسانی به شرکت‌های برتر

دبیر علمی کنفرانس مدیریت منابع انسانی با اشاره به پیوند خوب صنعت و دانشگاه، گفت: هدف از منابع انسانی این است که بتوانیم نیازهای داخلی صنایع خود را رفع کنیم و این حرکت منجر به تولید محصولاتی شود که بواسطه آن نیازهای کشور را برطرف کنیم.

به گزارش ایسنا، آرین قلی‌پور در سومین کنفرانس مدیریت منابع انسانی که در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: متاسفانه یکی از مشکلات مدیران ما، آموزش‌های کتاب‌محور است، این قضیه تا جایی پیش رفته است که مقالات علمی اساتید ما بیشتر متوجه دانشجویان خارج از کشور شده است.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران ضمن تاکید این موضوع که مدیران ما در شرایط تحریم‌ها موفق عمل کرده‌اند، خاطرنشان کرد: بررسی چالش‌های منابع انسانی در بنگاه‌های کسب‌وکار و  بررسی آخرین دستاوردهای علمی و اجرایی حوزه مدیریت منابع انسانی از جمله مهمترین اهداف برگزاری این کنفرانس بوده است.

معرفی پیشتازان منابع انسانی کشور در دانشگاه تهران

جشمید انصاری، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز با اشاره به استخدام‌های رابطه‌ای در دولت، اظهار کرد: قدرت خرید مزدبگیران کاهش پیداکرده است و اصلی‌ترین سرمایه‌ای که باید مورد توجه قرار بگیرد، سرمایه نیروی انسانی است.

وی گفت: استخدام‌های ما با معیارهای شایسته سالاری همخوانی ندارد و این مورد در بخش خصوصی بیشتر مشهود است.

انصاری ادامه داد: اگر سرمایه‌گذاری‌ها پایین است، می‌توانیم سرمایه‌گذاری منفی را تحمل کنیم، ولی اگر سرمایه نیروی انسانی را به عنوان بخش عظیمی از سرمایه اجتماعی کشور از دست بدهیم، برنامه‌های توسعه دولت به خوبی پیش نخواهد رفت.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه استخدام‌های تحمیلی به نظام اداری آسیب می‌زند، خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات ناشی از تصمیات مدیران نیست، بسیاری از مدیران به جای اینکه خود را مسؤول بدانند، همه تقصیرها را به‌ گردن نیروی انسانی می‌اندازند.

وی در پایان اظهار کرد: مشکل از جایی شروع شده است که اداره کشور را با بنگاه اقتصادی اشتباه گرفته‌ایم و نیروی انسانی را کسانی می‌دانیم که وظیفه دارند ماموریت‌های اصلی دولت را محقق و برنامه‌هایی را تبیین و اجرا کنند و مسائل دیگر به حاشیه رفته است.

در اختتامیه این کنفرانس آیین اعطای جایزه مدل ۳۴۰۰۰ مدیریت منابع انسانی به شرکت‌های برگزیده خصوصی و دولتی برگزار شد.

بر اساس این گزارش، مدل ۳۴۰۰۰ نقشه راهی برای تعالی سیستم‌های منابع انسانی در جهت تحقق استراتژی‌های سازمان است. از آنجا که نمی‌توان همه فرآیندهای منابع انسانی را در زمان کوتاه مستقر کرد، از این‌رو مدل ۳۴۰۰۰ به صورت تدریجی و مرحله‌ای طراحی شده است. هر مرحله تکاملی یک تغییر منحصر بفرد را در فرهنگ سازمانی می‌طلبد تا بتوان زمینه مناسب را برای جذب، حفظ و توسعه منابع انسانی فراهم کرد. یکی از ویژگی‌های جالب مدل ۳۴۰۰۰ آن است که به‌عنوان یک سیستم یکپارچه در راستای اهداف و استراتژی‌ها و نیازهای سازمانی، بلوغ ایجاد می‌کند. مدل زیربنایی مدل ۳۴۰۰۰ در سال ۲۰۰۱ برای اولین بار در شرکت‌های بزرگ و بویژه شرکت‌های دانش‌محور به کار گرفته شد و تاکنون در شرکت‌های بسیاری اجرا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha