• شنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۷ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97092411998
  • منبع : جهاد دانشگاهی

جهاد دانشگاهی در اجرای پروژه‌های ملی محیط زیست فعال می‌شود

جهاد دانشگاهی در اجرای پروژه‌های ملی محیط زیست فعال می‌شود

در راستای اجرای برنامه اشتغال فراگیر بر اساس تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی و سازمان حفاظت از محیط زیست، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جهاددانشگاهی در خدمت پروژه‌های کلان محیط زیستی قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی و سازمان حفاظت از محیط زیست با حضور دکتر محمد صادق بیجندی، رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان و معاون آموزشی جهاد دانشگاهی ودکتر حمید ظهرابی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست ودکتر مسعود تجرشی، مدیر دفتر برنامه‌ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه  با موضوع، تقویت نقش سازمان‌ها و نهادهای توسعه‌ای، واسطه‌ای و تخصصی بویژه سازمان‌های محیطی و نهادهای علمی و آموزشی و فرهنگی در اجرای طرح ملی الگوی مشاغل خانگی و اشتغال روستایی در مناطق آسیب پذیر زیست محیطی روز شنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۷ امضا شد.

ازاهداف تفاهم نامه می‌توان به استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مادی و معنوی طرفین تفاهم نامه در راستای اجرای برنامه عمل حفاظت، احیاء، مدیریت و بهره برداری مناسب از تالاب‌های کشور با مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی و جوامع محلی- همکاری در راستای اجرا و پیاده سازی طرح‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اشتغال زایی مشاغل سبز ذیل برنامه اشتغال فراگیر طرح ملی الگوی مشاغل خانگی و طرح توسعه فرصت‌های شغلی در مناطق روستایی آسیب پذیر زیست محیطی در راستای خودکفایی عمومی و استقلال اقتصادی اشاره کرد.

در آیین امضای این تفاهم نامه که در ۲۲ بند به امضا رسید همچنین دکتر شمسعلی رضازاده، رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، دکتر عاقلی، رییس جهاد آذربایجان غربی، دکتر جمالزاد، رییس پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشکاهی گیلان و همچنین دکتر مسعود تجریشی، مدیر ستاد احیای دریاچه ارومیه و مهندس آبشت، مدیر طرح حفاظت از تالاب های ایران حضور داشتند.

دکتر ظهرابی در این مراسم با اشاره به اینکه موضوع محیط زیست به عنوان یک چالش در کشور مطرح است به جایگاه جهاد دانشگاهی در کشور اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک شبکه سراسری جایگاه مهمی در کشور دارد و ما می‌توانیم از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خوب این نهاد در عرصه‌های مختلف محیط زیست و اصلاح و حل مشکلات محیط زیست استفاده کنیم.

وی افزود: با وجود فرصت‌های همکاری با سایر نهادها ولی آنها فرصت شبکه بودن و توانمندی جهاد دانشگاهی را ندارند.

دکتر بیجندی نیز در این نشست و مراسم گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه محیط زیست و توسعه منطقه‌ای در سراسر کشور ظرفیت علمی و توانمندی اجرایی و کارشناسی بالایی دارد و باید این توافقنامه هر چه زودتر به قرارداد تبدیل شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، دکتر تجریشی نیز این توافقنامه را یک فرصت بی‌نظیر برای دو نهاد توصیف کرد و گفت: جهاد دانشگاهی زنجیره کاملی در سراسر کشور دارد و باید با همکاری علمی و اجرایی این نهاد به مشکلات و معضلات محیط زیست به صورت یک پکیج نگاه کنیم و آنها را حل کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha