• سه‌شنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97092713585
  • خبرنگار : 71624

یازدهمین جایزه بزرگ بیوتکنولوژی برگزیده اول و دوم نداشت

یازدهمین جایزه بزرگ بیوتکنولوژی برگزیده اول و دوم نداشت

یازدهمین جایزه بزرگ بیوتکنولوژی امروز در دانشگاه تربیت مدرس اعطا شد.

به گزارش ایسنا، دکتر رهبری‌زاده، مدیر مرکز تحقیقات و توسعه زیست‌فناوری دانشگاه تربیت مدرس امروز در همایش روز زیست فناوری و یازدهمین دوره جایزه بزرگ بیوتکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس، درباره روند انتخاب طرح‌ها برای یازدهمین جایزه بزرگ بیوتکنولوژی گفت: از حدود یک ماه و نیم پیش اطلاع‌رسانی را آغاز کردیم تا بتوانیم بهترین طرح را انتخاب کنیم. ۳۴ طرح به دبیرخانه ارسال شد که از میان ۳۴ طرح به ۴ طرح برتر رسیدیم. این چهار طرح به شورای تخصصی فرستاده شد.

وی افزود: برای جایزه اول و دوم بیوتکنولوژی به دلیل این‌که در آیین‌نامه اعطای جایزه، ذکر شده که جوایز باید به طرح‌های دارای مجوز لازم و به تولید رسیده، اعطا شود، طرحی انتخاب و معرفی نشد.

رهبری زاده با بیان این که امسال جایزه سوم بیوتکنولوژی از مبلغ سه میلیون تومان به پنج میلیون ارتقا یافت، ادامه داد: جایزه سوم این همایش به یکی از شرکت‌های فناور بابت طرح تولید آنتی‌بادی و دلیزوماب اهدا شد.

در ادامه مراسم، هیات داوران از دکتر سید فخرالدین حسینی بابت ارائه چهار طرح تقدیر کرد.

به گفته مدیر مرکز تحقیقات و توسعه زیست‌فناوری دانشگاه تربیت مدرس با توجه به اینکه در سیاست اعطای جایزه بیوتکنولوژی قرار است فقط به طرح‌هایی که به تولید رسیده‌اند و به فروش رفته‌اند جایزه داده شود، قرار شد امسال به دکتر حسینی جایزه‌ای اهدا نشود، اما امیدواریم سال آینده یکی از جوایز متعلق به وی باشد.

دکتر رسایی، عضو هیات داوران جایزه بزرگ بیوتکنولوژی نیز درباره دلیل اهدا نشدن جایزه اول و دوم بیوتکنولوژی، گفت: ما در آیین‌نامه جایزه ذکر کردیم که محصول باید به تولید رسیده باشد و مجوزهای لازم را کسب کرده باشد. در طول این یازده دوره‌ای که جایزه بزرگ بیوتکنولوژی اهدا شده فقط دو سه مورد بوده که محصولی که جایزه اول را گرفته، به تولید رسیده و مجوزهای لازم را داشته است.

وی افزود: برای جایزه سوم محصولی را که سطح کیفیتش تا حدودی پایین‌تر بوده، ولی مجوزهای لازم را داشته و به تولید رسیده انتخاب کردیم؛ در آخرین لحظات هم از معاونت پژوهشی تقاضا کردیم و میزان جایزه سوم را از سه میلیون تومان به پنج میلیون تومان ارتقا دادیم.

رسایی در ادامه درباره تعداد طرح‌هایی که هرساله جایزه می‌گیرند، گفت: تعداد طرح‌ها به این بستگی دارد که کدام‌یک از آن‌ها ویژگی‌های لازم را داشته باشند.

وی درخصوص تقدیر هیات‌ داوران از دکتر حسینی بابت ارائه چهار طرح نیز اظهار کرد: ما دیدیم که دکتر حسینی در جهتی فعالیت می‌کند که احتمالا به تولید منجر خواهد شد؛ بنابراین تصمیم گرفتیم امسال از وی تقدیر کنیم تا سال بعد ان‌شاالله یک محصول از ایشان ببینیم.

در ادامه این همایش، دکتر احمدی، رییس دانشگاه تربیت مدرس ضمن تشکر از برنامه‌ریزان این همایش، هیات داوران، استادان، دانشجویان و انجمن‌های مرتبط با فناوری زیستی گفت: دانشگاه تربیت مدرس یکی از مهم‌ترین قطب‌های فناوری زیستی است. در حال حاضر با برنامه‌ریزی خوب مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی و دانشکده معتبر علوم زیستی و همچنین مشارکت بزرگان صنعت و فناوری افق درخشانی را پیش روی فعالیت‌های این حوزه می‌بینم. امیدوارم این همایش سال آینده باشکوه‌تر و فراگیرتر برگزار شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha