• سه‌شنبه / ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97121407378
  • خبرنگار : 71624

در افتتاحیه مرکز مشترک نوآوری دانشگاه امیرکبیر و بانک ملت اعلام شد

حضور واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و بانک‌ها در دانشگاه امیرکبیر

حضور واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و بانک‌ها در دانشگاه امیرکبیر

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان این‌که سیاست‌های این دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه ایجاد ارتباط با صنایع است، از ارتباط این دانشگاه با بانک‌ها و صنایع مختلف خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین حسینی تودشکی در افتتاحیه مرکز نوآوری دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر و بانک ملت گفت: یکی از آرزوهای ما این بود که در دانشکده ریاضی کارآفرینی و نوآوری را آغاز کنیم. خوشحالم که اولین مرکز نوآوری در این دانشکده شکل گرفته است.

وی با اشاره به اینکه سیاست‌های این دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری ایجاد ارتباط با صنایع مختلف است، گفت: پیش‌تر جسته و گریخته و به صورت پروژه‌ای ارتباطاتی وجود داشته، ولی هیچ‌گونه مدلی که بتواند این ارتباطات را پایدار کند و دانشگاهیان بتوانند به طور مؤثر نیازهای صنایع را وارد پروژه‌های خود کنند، وجود نداشته است. در این امر شکل‌گیری مراکز نوآوری مشترک و حضور بخش‌های تحقیق و توسعه (R&D) صنایع در دانشگاه‌ها می‌تواند مؤثر باشد.

حسینی افزود: خوشحالم که امروز بگویم با چند شرکت و بانک توانستیم این تعامل را در مرکز نوآوری دانشگاه ایجاد کنیم. یکی از شرکت‌های معدنی، بانک آینده، بانک ملی و بانک ملت بخش تحقیق و توسعه خود را وارد دانشگاه کرده‌اند. با شرکت‌های حمل‌ونقل تعامل خوبی ایجاد کرده‌ایم و آن‌ها هم بخش R&D و بخش‌های راهبردی خود را دارند به این‌جا می‌آورند. فکر می‌کنم با جلساتی که طی چندماه گذشته با صنایع مختلف داشتیم، بتوانیم تعداد شرکا و حضور صنایع در دانشگاه را افزایش دهیم و از این طریق بتوانیم یک ارتباط مؤثر و پایدار با صنایع ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: در حوزه‌هایی که بانک‌ها کار می‌کنند، دانشگاه بیشتر فعال بوده و در این حوزه دانشجویان ارتباط خارجی خوبی داشتند و توانستند برخی نرم‌افزارهای خود را به بانک‌های اروپایی بفروشند و در دانشگاه این اتفاق رخ داده است. فکر می‌کنم اگر بانک‌ها بتوانند خود را بین‌المللی کنند، بحث‌هایی مانند پالرمو و نگرانی‌هایی که وجود دارد، می‌تواند قبل از تبدیل شدن به یک معضل سیاسی حل شود. دانشگاه دارد در حوزه بانکی پروژه‌های supportive اجرا می‌کند.

حسینی در پایان گفت: امیدواریم در حوزه فعالیت‌های بانکی بتوانیم مرکزی ملی در دانشگاه ایجاد کنیم. این مرکزی هم که امروز افتتاح می‌شود، فقط مرکز دانشکده ریاضی نیست و شما به عنوان بانک ملت می‌توانید از این مسیر به کل پتانسیل‌های دانشگاه دسترسی پیدا کنید.

در بخش دیگری از این مراسم حسن رازمهر، مدیر عامل یکی از شرکت‌های بانک ملت با بیان اینکه اساس این همکاری چه در مرکز نوآوری و چه در رویدادهایی که برگزار خواهیم کرد، کمک به گروه‌ها برای فروش محصولات خود در بازار است، گفت: برای این گروه‌ها سرمایه‌گذار پیدا می‌کنیم و محصولات برتر را سعی می‌کنیم در هلدینگ خود بخریم و از این طریق به آن‌ها کمک مالی می‌کنیم. امکان این را می‌دهیم که تیم‌های برتر در مرکز سکو (پلتفرمی برای تجاری‌سازی ایده‌ها) مستقر شوند و ابزارهای مورد نیاز را در اختیارشان قرار می‌دهیم.

رازمهر ادامه داد: این امکان برای تیم‌ها وجود دارد که با شرکت ما پروژه‌های مشترک تعریف کنند و آن‌ها را انجام دهند. تیم‌های فعال را در نمایشگاه‌های مختلف مرتبط با محصول شرکت می‌دهیم. ما در دانشگاه امیرکبیر به فراخور دانشکده‌ای که در آن هستیم، موضوعات خاصی را بیشتر پوشش می‌دهیم، برای مثال در دانشکده ریاضی تمرکز ما بر موضوعات هوش مصنوعی، بلاک چین، موضوعات مربوط به رباتیک و بیگ دیتا است. اگر تیمی موضوع دیگری در خارج از این موضوعات را می‌خواهد دنبال کند، از حوزه حمایتی سکوی امیرکبیر خارج نمی‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از الان اعلام می‌کنیم که در سال ۹۸ حداقل سه رویداد خواهیم داشت که مرتبط با دانشگاه امیرکبیر است. در رویدادهای دیگر هم اگر بخواهند می‌توانند شرکت کنند. اولین رویداد در اردیبهشت ماه سال آینده به نام کنگره بین‌المللی سیستم‌های کلان‌داده با کمک دانشگاه امیرکبیر و خوارزمی برگزار می‌شود. اواسط سال آینده رویداد دیگری درباره بلاک‌چین برگزار می‌کنیم و رویداد سوم هم درباره رباتیک، هوش مصنوعی و گیم است که در پایان سال آینده برگزار خواهد شد. یکی دیگر از فعالیت‌ها در دانشگاه امیرکبیر حمایت از پایان‌نامه‌های مرتبط با موضوع بانک و بخصوص نسل چهارم بانکداری است. ما در ابتدا ایده‌ها را جمع‌آوری می‌کنیم و این ایده‌ها ارزیابی اولیه می‌شوند، سپس گروه‌هایی که تشکیل می‌شوند برای حرکت به سمت تولید محصول قابل بهره‌برداری زیر نظر گرفته می‌شوند و بعد این ایده‌ها در نهایت در سکوی امیرکبیر یا در جایی که مناسب این ایده خاص است، مستقر می‌شوند و حمایت‌های لازم از آن‌ها می‌شود تا ایده آن‌ها تجاری‌سازی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۱-۲۷ ۰۸:۳۷

درود چگونه میشه به دانشگاه در خصوص نقاله ای که نوشته اید , وصل شوم پروژه اتوموبیل خودران الکتریکی , یگانه دوستی پایدار صنعت و محیط زیست , پروژه ای که چند سالی توش وقت گذروندم و اکنون بانحام اجرا رسیده و میخام از ظریق بانک ملت یا دانشگاه امیر کبیر دنبال بشه