• شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۹:۰۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98020703647
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز:

دانشجوی ستاره‌دار نداریم/ساخت خوابگاه برای متاهلان در اولویت است

دانشجوی ستاره‌دار نداریم/ساخت خوابگاه برای متاهلان در اولویت است

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: از سال ۹۲ به بعد یک نفر دانشجوی ستاره دار نیز نداشتیم، بعضی دانشجویان پس از قبولی در دانشگاه تبریز به شرط اخذ تعهد معرفی می‌شوند، اما دانشجوی ستاره‌دار به معنی معمول نداریم، همیشه سعی کرده‌ایم به اعتراض دانشجویان جواب دهیم که این اعتراضات در برخی موارد مسائلی به جز مسائل صنفی بوده است.

به گزارش ایسنا، حسین امامعلی‌پور در نشست خبری به مناسبت هفته سراهای دانشجویی با اشاره به اینکه امسال، شعار «هفته سراهای دانشجویی، عرصه نوآوری و مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی» به این مناسبت تعیین شده است، اظهار کرد: غبارروبی مزار شهدای گمنام، برگزاری مسابقات دانشجویی، افتتاح پیست دوچرخه سواری خواهران خوابگاه شهدا، برگزاری جشنواره غذاهای محلی، حضور پزشکان و مشاوران در خوابگاه‌ها و برپایی تور تبریزگردی از جمله برنامه‌هایی هستند که در هفته سراهای دانشجویی اجرا می‎شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه ادعا داریم در برخی حوزه‌ها رتبه اول را در میان خوابگاه‌های دانشجویی کشور داریم، افزود: بهره‌برداری از خوابگاه‌های فجر یک و دو که چندین سال به صورت نیمه‌تمام مانده و حذف خوابگاه شهرک که مستهلک و فرسوده شده بود، واگذاری خوابگاه به ۱۰۰ درصد جمعیت دانشجویی اعم از روزانه، شبانه و دانشجویان بی‌بضاعت و تحت پوشش نهادهای حمایتی، ساماندهی خوابگاه‎های غیردولتی از جمله اقداماتی به شمار می‌آیند که در سطح قابل قبول و وسیع در دانشگاه تبریز محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه طبق فرهنگی غلط و رایج، غذای دانشگاه بی‎کیفیت و نامطلوب تلقی می‎شود، گفت: در کنار توجه به رستوران‎های دولتی و سلف دانشگاه به منظور احترام به سلایق مختلف و ایجاد تنوع، طرح «تاک» به معنی تنوع، انتخاب و کیفیت در پنج رستوران غیردولتی دانشگاه، اجرا می‎شود و یارانه سه هزار تومانی برای وعده صبحانه و یارانه ۶ هزار تومانی برای وعده‌های ناهار و شام در نظر گرفته شده است تا دانشجویان بی‎بضاعت نیز بدون خدشه‌دار شدن کرامت انسانی از این ظرفیت استفاده کنند.

امامعلی‌پور در بخش دیگری از سخنانن خود از تحصیل ۲۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز خبر داد و اظهار کرد: این دانشجویان اغلب از کشورهای عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان، سوریه و یمن هستند و برای ارائه خدمات بهتر به آنان، اداره دانشجویان غیرایرانی راه‌اندازی شده است.

وی در ادامه در واکنش به انتشار خبری مبنی بر "فوت یکی از دانشجویان نخبه در خوابگاه دانشجویی دانشگاه تبریز" گفت: این فرد نه دانشجو و نه در خوابگاه دانشجویی دانشگاه تبریز ساکن بود؛ او که در دوران دانشجویی‌اش ساکن یکی از خوابگاه‌های غیردولتی بود، این بار هم به جهت آشنایی قبلی با این خوابگاه در آن ساکن و بر اثر گازگرفتگی فوت شده بود.

وی افزود: هنوز نتیجه گزارش پزشکی قانونی به ما ابلاغ نشده است و ماجرا هیچ ارتباطی به دانشگاه تبریز یا تهران ندارد.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ساخت خوابگاه برای متاهلین در اولویت است، اظهار کرد: در خوابگاه ۸۰۰ نفری دانشگاه تبریز که هم اکنون در شهرک خاوران در دست احداث بوده نیز این موضوع لحاظ شده است، اما با توجه به کاهش تقاضا در دوره کارشناسی، برنامه‌ای برای توسعه خوابگاه‌های دانشجویی در این مقطع نداریم.

وی در پایان از تبادل دانشجو با کشورهای قبرس، فرانسه و آلمان خبر داد و خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه معین در ارتباط با دانشگاه‌های ترکیه تعیین شده است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha