به گزارش ایسنا، دکتر فتح الهی، معاون پژوهشی دانشگاه در خصوص شیوه نامه و ضوابط همکاری همزمان اعضای هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس با دانشگاهها و مؤسسات علمی خارج از کشور توضیحاتی ارائه کرد.
وی تصریح کرد: برای فراهم ساختن امکان همکاریهای علمی مستمر اعضای هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس با رعایت محدودیتها و در شرایط استثنایی (به ویژه اعضای جدید الاستخدام که دارای شرایط خاص، تجربیات و ویژگیهای علمی - تحقیقاتی برجسته هستند) با دانشگاهها و مؤسسات علمی معتبر خارج از کشور، همراه با قابلیت نقل و انتقال (Mobility) لازم برای این نوع همکاریها، این شیوه نامه تدوین شده است. هدف از تدوین این شیوه نامه فراهم ساختن امکان بهرهمندی دانشگاه تربیت مدرس، اعضای هیأت علمی و نیز دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس از امکانات تحقیقاتی دانشگاهها و مؤسسات علمی معتبر خارج از کشور است.
فتحالهی با اشاره به حداقل مدت حضور متقاضیان در دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: استادیاران و دانشیاران دانشگاه حداقل ۵/۴ ماه حضور پیوسته تمام وقت و یا ۶ ماه حضور خالص ناپیوسته تمام وقت در طول سال تحصیلی و استادان دانشگاه، حداقل ۳ ماه حضور پیوسته تمام وقت و یا ۵/۴ ماه حضور خالص ناپیوسته تمام وقت در طول سال تحصیلی باید در دانشگاه تربیت مدرس حضور داشته باشند.
وی افزود: حداکثر مدت زمان بهره مندی از این شیوه نامه برای عضو هیأت علمی متقاضی، پنج سال است و لازم است این قرارداد بر اساس درخواست متقاضی هر سال با رعایت روال دانشگاه تمدید شود.
فتح الهی خاطر نشان کرد: عضو هیأت علمی متعهد میشود که زمینه سازی همکاری بین دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه یا مؤسسات علمی و فناوری طرف مقابل را فراهم کند. همچنین متعهد میشود که امکان بهره مندی از فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت در دانشگاه یا مؤسسات علمی و فناوری طرف مقابل را برای دانشجویان دکترای تحت راهنمایی خود یا دانشجویان سایر گروهها فراهم کند. همچنین لازم است فعالیتهای تحقیقاتی پژوهشی عضو هیأت علمی با ذکر TMU affiliation و بر اساس آئیننامههای پژوهشی دانشگاه و هماهنگ با عرف بین الملل منتشر شود.
این شیوه نامه در ۷ ماده در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه به تصویب رسید و پس از بررسی در هیأت امنا قابل اجرا میشود.
انتهای پیام
نظرات