• دوشنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98041005084
  • خبرنگار : 71605

نتایج نظرسنجی ایسپا نشان داد

کاهش احساس شادمانی در میان سالمندان

کاهش احساس شادمانی در میان سالمندان

نظرسنجی‌های ملی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران نشان می‌دهد احساس شادمانی سالمندان طی سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ رو به کاهش گذاشته است.

به گزارش ایسنا، طبق نتایج نظرسنجی ملی ایسپا در سال ۱۳۹۴ از سالمندان کشور پرسیده شد: «آیا در روز گذشته احساس شادمانی کرده‌اید؟» ۶۰.۶ درصد پاسخگویان اعلام کرده بودند در روز گذشته احساس شادمانی کرده‌اند.

این مقدار در پیمایش ملی ایسپا در سال ۱۳۹۷ به ۵۳.۴ درصد رسیده است.

به عبارتی در این مدت سه ساله میزان شادمانی در میان جامعه سالمند کشور ۷.۲ درصد کاهش پیدا کرده است.

از هر ۱۰ ایرانی نزدیک به ۶ نفر احساس شادمانی می‌کنند

از سوی دیگر نظرسنجی‌های دیگری نیز در ایسپا صورت گرفته و بر این اساس خرداد ۱۳۹۷ از مردم پرسیده شده است که «شما در روز گذشته احساس شادمانی کرده‌اید؟»

طبق اعلام مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، ۵۷.۵ درصد مردم در پاسخ به این سوال گفته‌اند در روز قبل از اجرای طرح حاضر، آن‌ها احساس شادمانی کرده‌اند و در مقابل ۴۲.۴ درصد مردم گفته‌اند در روز گذشته احساس شادمانی نداشته‌اند. مقایسه نتایج این نظرسنجی با نظرسنجی سال ۱۳۹۴ ایسپا تغییر محسوسی را نشان نمی‌دهد.

۶۳.۷ درصد جوانان ایرانی شاد هستند

نتایج یکی از نظرسنجی‌های دیگر ایسپا نیز نشان می‌دهد ۶۳.۷ درصد جوانان خیلی شاد و به نسبت شاد هستند.

بدین‌ترتیب در نظرسنجی ملی اسفندماه مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) اینگونه اعلام شده که ۶۳.۷ درصد جوانان ۱۸ تا ۲۹ ساله خیلی شاد و به نسبت شاد هستند.

یکی دیگر از نظرسنجی‌های ملی ایسپا که در اسفندماه انجام گرفته نشان می‌دهد زنان ایرانی شادتر از مردان هستند. این نظرسنجی می‌گوید ۶۰ درصد زنان ایران به نسبت شاد و خیلی شاد هستند. علاوه بر آن نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد ۵۱ درصد مردان خیلی شاد و به نسبت شاد هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha