• چهارشنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۸ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98041206493
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

در قالب دیدار رئیس جهاد دانشگاهی با مسئولان چهارمحال و بختیاری عنوان شد

فعالیت از تولید و فرآوری بادام تا اصلاح نژاد دام/ ظرفیت برای تولید فرستنده‌های دیجیتال روستایی

فعالیت از تولید و فرآوری بادام تا اصلاح نژاد دام/ ظرفیت برای تولید فرستنده‌های دیجیتال روستایی

رئیس جهاد دانشگاهی در دیدار با مسئولان چهارمحال و بختیاری با تشریح توانمندی‌های این نهاد به زمینه‌های قابل همکاری اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی امروز (چهارشنبه ۱۲ تیر) در سفر به استان چهارمحال و بختیاری، در جلسات جداگانه‌ای با استاندار، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه‌ی شهرکرد و هم‌چنین رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر حمیدرضا طیبی در جلسات جداگانه‌ای با مهندس اقبال عباسی (استاندار چهارمحال و محال بختیاری)، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام (نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه‌ی شهرکرد) و هم‌چنین مهندس الیاسی (رئیس سازمان برنامه و بودجه استان) دیدار گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست‌های مشترک با تاکید بر توانایی جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه بیان کرد: جهاد دانشگاهی با فعالیت‌های خود، الگوسازی مناسبی از توانایی‌های موجود در کشور ارائه داده است.

رئیس جهاد دانشگاهی اضافه کرد: از ابتدا سعی ما بر این بوده است که واحدهای سازمانی این نهاد علاوه بر گسترش خدمات فرهنگی، آموزشی و پزشکی در هر استان، کار شاخص و ویژه‌ای بنا بر مزیت بومی خود انجام دهد.

وی با اشاره به خدمات آموزشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری در استان، اظهار کرد: در حوزه‌ی کشاورزی و تولید بادام و فرآوری آن و هم‌چنین اصلاح نژاد دام سبک قصد فعالیت در این استان را داریم.

طیبی ادامه داد: خدمات پزشکی جهاد دانشگاهی در زمینه‌هایی چون درمان نازایی و سرطان سینه نیز با همکاری مراکزی چون رویان و ابن‌سینا قابلیت گسترش در استان را دارد.

وی اضافه کرد: توسعه‌ی مشاغل خانگی و تولید فرستنده‌های دیجیتال روستایی نیز از زمینه‌های دیگر قابل توسعه در استان است.

انعقاد یک تفاهم‌نامه

مهندس عباسی، استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در نشست مشترک با رئیس جهاد دانشگاهی با اعلام آمادگی برای مساعدت در زمینه‌ی کمک به واحد جهاد دانشگاهی این استان در تأمین زمین و ارائه وام‌های کم بهره بیان کرد: ما نیز در حوزه‌ی کشاورزی و تولید بادام و فرآوری آن، اصلاح نژاد دام سبک و تولید ماهی سردابی آماده همکاری با جهاد دانشگاهی هستیم.
در حاشیه‌ی این نشست، تفاهم‌نامه‌ای در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی و آموزشی منعقد شد.

تاکید بر نقش آفرینی بیشتر جهاد دانشگاهی در دانشگاه‌ها

هم چنین در نشست مشترک حجت‌الاسلام‌والمسلمین نکونام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد با دکتر طیبی، وی با اشاره به فعالیت‌های تأثیرگذار جهاد دانشگاهی، خواستار انعکاس جدی آن در سطح جامعه و ایجاد فضای نشاط و امیدآفرینی بین مردم شد.

طبق اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک سرمایه اصلی نظام، نقش‌آفرینی بیشتری در دانشگاه‌ها ایفا کند.

ضرورت تقویت همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با جهاد دانشگاهی

به گزارش ایسنا، دکتر طیبی در دیدار با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری نیز اظهار کرد: خوشبختانه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی افزود: لازم است سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برای تکمیل ساختمان جهاد دانشگاهی اعتباری را در قالب تسهیلات اختصاص دهد.

طیبی گفت: لازم است کمک‌هایی از سوی استان به منظور ایجاد و احداث مرکز درمان در حوزه نازایی، سلول‌درمانی و … که بحث‌های تخصصی جهاد دانشگاهی است صورت گیرد.

وی گفت: جهاد دانشگاهی در بسیاری از حوزه‌ها از جمله حوزه کشاورزی بسیار تخصصی اقداماتی را انجام داده از جمله این اقدامات می‌توان به اصلاح نژاد دام سبک و سنگین، ماهیان سردابی، گردو و فندق اشاره کرد، همچنین می‌توان در زمینه بادام استان اقداماتی را انجام داد.

رئیس جهاد دانشگاهی بر توسعه مشاغل خانگی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی تاکید کرد.

کاهش ۱۰ درصدی بودجه

در ادامه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بودجه کشور و به تبع در استان‌ها ۱۰ درصد کاهش یافته است، گرچه کشور در هنگام سختی‌ها تصمیمات بهتری را اتخاذ کرده و بهره‌وری افزایش یافته است.

طهمورث الیاسی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی نهاد عمومی غیر دولتی است، گفت: جهاد دانشگاهی طرح‌های مطالعاتی بسیاری انجام داده که دستگاه‌ها می‌توانند از ظرفیت این نهاد استفاده کنند و آمادگی کامل در خصوص کمک به جهاد دانشگاهی استان از محل اعتبارات توازن ملی از سوی سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل ساختمان جهاد دانشگاهی وجود دارد.

وی در ادامه افزود: حدوداً ۱۱.۷ میلیارد تومان از اعتبارات فنی اعتباری استان که مربوط به سال گذشته بوده جذب نشده است.

کار جهاد دانشگاهی کاربردی کردن علم و فناوری است

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه در چهارمحال و بختیاری نوغانداری اجرا شده است، بیان کرد: این کار را می‌توان گسترش داد، زیرا کار جهاد دانشگاهی تولید علم و فناوری و کاربردی کردن آن است.

دکتر طیبی در بخش دیگری از این سفر در دیدار با خیر شاخص چهارمحال و بختیاری نیز اظهار کرد: سازمان جهاد دانشگاهی دارای توانمندی‌های بسیاری است، به طوری که در حوزه‌های پزشکی اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام داده است که می‌توان این گونه خدمات را در استان ارائه کرد.

وی افزود: اگر زیرساخت‌ها در چهارمحال و بختیاری تأمین شود، می‌توان این گونه دانش‌ها را به استان منتقل کرد.

طیبی گفت: اگر زیرساخت‌ها و امکانات برای جهاد دانشگاهی فراهم باشد، می‌تواند اقدامات مؤثری در راستای ارتقای پتانسیل‌های استان انجام دهد. جهاد دانشگاهی سازمانی است که منبع مالی ندارد، ۲۰ درصد کمک از دولت اخذ می‌شود و این میزان کمک به حوزه پژوهش برای تولید فناوری اختصاص می‌یابد.

وی ادامه داد: در بحث واکسن ماهیان سردابی اقداماتی از سوی جهاد دانشگاهی انجام شده که این آمادگی وجود دارد که در چهارمحال و بختیاری نیز این کار انجام شود، همچنین مشاغل خانگی به منظور ایجاد اشتغال و درآمد افراد جویای شغل خانگی در حال اجرا است.

رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه در چهارمحال و بختیاری نوغانداری اجرا شده است، بیان کرد: این کار را می‌توان گسترش داد، زیرا کار جهاد دانشگاهی تولید علم و فناوری و کاربردی کردن آن است.

وی افزود: جهاد دانشگاهی به لحاظ مالی ضعیف است، اگر خیرین کمک کنند می‌توان اقدامات بسیاری را در استان انجام داد.

در ادامه دیدار قربانعلی رئیسی خیر شاخص استان گفت: چهارمحال و بختیاری استان محرومی بوده و به کمک نیاز دارد.

وی اضافه کرد: افرادی هستند که می‌توانند به کار خیری ورود کنند، بنابراین لازم است حمایت‌هایی از آن‌ها صورت گیرد.

رئیسی احداث مدرسه راهنمایی باب‌الحوائج شهرکرد، ساخت مرکز پزشکی هسته‌ای با مشارکت پزشکان در استان، احداث خوابگاه دانشجویی و ساختمان نهاد رهبری در دانشگاه شهرکرد، احداث اورژانس در شهر لردگان، درمانگاه سرخون، احداث درمانگاه ناباروری شهرکرد را از جمله اقدامات انجام شده خود برشمرد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha