• پنجشنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98050301560
  • منبع : نمایندگی لرستان

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد

درآمدزایی هشت میلیاردی شرکت‌های فناور در سال ۹۷

درآمدزایی هشت میلیاردی شرکت‌های فناور در سال ۹۷

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت:در حال حاضر ۴۰ شرکت فناور تحت حمایت مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان هستند که سال گذشته این شرکت‌ها بیش از هشت میلیارد تومان محصول خود را به کشورهایی همچون کویت، افغانستان و سوئد فروخته‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدعلی نادر دهقانی در دیدار با مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی استان با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی در استان اظهار کرد: سالانه ۲۰ هزار نفر در استان توسط جهاد دانشگاهی آموزش‌های مختلف تخصصی فنی و عمومی را فرا می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه در خرم‌آباد دو مرکز آموزش داریم و در بروجرد و کوهدشت نیز شعبه جهاد دانشگاهی تاسیس کرده‌ایم، به حوزه فرهنگی این نهاد نیز اشاره کرد و یادآور شد: دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا و همچنین مرکز افکارسنجی ایسپا نیز در حوزه فرهنگی این نهاد مشغول فعالیت بوده و در کشور جزو بخش‌های موفق محسوب می‌شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان بیان کرد: سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی لرستان در حال حاضر نزدیک به دو هزار دانشجو عضو دارد.

دکتر دهقانی با بیان اینکه در جهاد دانشگاهی استان طرح‌ها و فعالیت‌های پژوهشی خوبی انجام شده است، اظهار کرد: در بام خرم‌آباد که شش هکتار مساحت دارد گلخانه‌های بسیار خوبی احداث شده و حدود ۴۰ گیاه دارویی کشت شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: در شهرستان کوهدشت نیز شش هکتار گلخانه هیدروپونیک داریم که ظرفیت خوبی به شمار می‌رود و برای بهره‌برداری از ظرفیت کشاورزی، ایجاد مدل کشاورزی با بهره‌وری بالا و  اشتغال‌زایی جوانان نیز یک فرصت خوب محسوب می‌شود.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان همچنین با اشاره به مرکز رشد واحدهای فناور این واحد اظهار کرد: در حال حاضر ۴۰ شرکت فناور تحت حمایت مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان هستند که این رقم در کشور چشمگیر است.

دهقانی‌ بیان کرد: سال گذشته این شرکت‌ها بیش از هشت میلیارد تومان محصول خود را به کشورهایی همچون کویت، افغانستان و سوئد فروخته‌اند و این کار بسیار بزرگی است که در جهاد دانشگاهی انجام شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان ادامه داد: ما برای ۷۰۰ نفر در استان با این شرکت‌ها شغل ایجاد کرده‌ایم و بخش اعظمی از واحدهای فناور را نیز دانش‌آموزان نخبه و تیزهوشان تشکیل می‌دهند.

دهقانی در ادامه صحبت‌هایش با بیان اینکه نیاز امروز کشور آموزش‌های کاربردی است، توسعه را یک حرکت درون‌زا عنوان کرد و افزود: ما باید برای خودمان مدل توسعه طراحی کنیم، مدلی بومی مبتنی بر قابلیت‌های محیطی و انسانی نه مدل وارداتی فرسوده و ناکارآمد که نتیجه اجرای آن فقط هدر رفت منابع است.

وی خاطرنشان کرد: باید دوره‌های آموزشی مبتنی بر ظرفیت‌ها و نیازهای روز جامعه و ضرورت‌های استان تدوین شود.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان با تأکید بر اینکه مهمتر از آموزش بحث فن‌آفرینی است، عنوان کرد: باید آموزش مهارت‌محور و فنی به دانش‌آموزان ارائه شود در این راستا نیاز است مدل‌های آموزشی روز استان احصا و به دانش‌آموزان تفهیم شود که این آموزش از نان شب برای آنها واجب‌تر است.

دهقانی تأکید کرد: باید استعدادهای دانش‌آموزی را در بخش‌های مختلف شناسایی و به مرکز رشد جهاد دانشگاهی معرفی تا در اینجا رشد کرده و به واحدهای فناور و خلاق تبدیل شوند.

وی در خاتمه گفت:  تاکید ما بحث های آموزشی مبتنی بر فن و مهارت‌افزایی است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha