• دوشنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98060401758
  • خبرنگار : 30057

در بازدید رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از شهرک صنعتی پرند مطرح شد

تنهایی شهرک‌های صنعتی در حل معضلات/لزوم توجه صندوق نوآوری به "زنجیره تولید"

تنهایی شهرک‌های صنعتی در حل معضلات/لزوم توجه صندوق نوآوری به "زنجیره تولید"
عکس دریافتی است

مدیر تامین مالی و سرمایه‌گذاری سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی با تاکید بر این‌که اشاعه روحیه ناامیدی در کشور خطرناک است و موجب انصراف سرمایه‌گذاران از سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی می‌شود، گفت: بر اساس آمارها ۵۰ درصد از واحدهای صنعتی کشور آمریکا در سه سال اول فعالیت خود از بین می‌روند.

به گزارش ایسنا، فرشاد کهیاری امروز در بازدید رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از شهرک صنعتی پرند با تاکید بر این‌که ما در داخل شهرک‌های صنعتی تنها هستیم، اظهار کرد: ما در شهرک‌های صنعتی با حجم انبوهی از مشکلات مواجه هستیم که باید به تنهایی نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.

وی با انتقاد از ترویج روحیه ناامیدی در جامعه، ادامه داد: این امر بسیار خطرناک است، چرا که موجب می‌شود تا سرمایه‌گذارانی که تمایل دارند در بخش‌های صنعتی کشور سرمایه‌گذاری کنند، به دلیل انتشار اخباری مبنی بر غیرفعال بودن واحدهای صنعتی در شهرک‌های صنعتی از سرمایه‌گذاری منصرف شوند.

مدیر تامین مالی و سرمایه‌گذاری سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی با بیان این‌که ما نمی‌دانیم این نوع اقدامات سهوی است یا عمدی، خاطر نشان کرد: این در حالی است که اگر در جامعه گام‌های موثری در حوزه صنعت برداشته شود، دیده نمی‌شود؛ ولی درباره شکست‌ها صحبت‌های زیادی می‌شود.

کهیاری ادامه داد: در شهرک‌های صنعتی کشور واحدهای فعال و غیرفعال و شرکت‌های موفق و ناموفق وجود دارد، ضمن آنکه برخی از واحدهای مستقر در این شهرک‌ها پیر و فرسوده شده‌اند که قادر به ادامه حیات خود نیستند و به طور طبیعی از چرخه فعالیت باز می‌مانند. این امر مختص شهرک‌های صنعتی ایران نمی‌شود، بلکه مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که در کشور آمریکا ۵۰ درصد از واحدهای صنعتی تا پایان سال از بین می‌روند و این به معنای عدم فعالیت واحدهای صنعتی در شهرک‌های صنعتی نیست.

وی با بیان این‌که سال جاری با عنوان سال "رونق تولید" نامگذاری شده است، اضافه کرد: با توجه به این نامگذاری این سوال مطرح می‌شود که کدام یک از بانک‌های کشور رویکرد جداگانه‌ای برای توسعه صنعتی در نظر گرفته‌اند؛ البته در این بین بانک مرکزی تلاش‌های زیادی در این راستا داشته است.

مدیر تامین مالی و سرمایه‌گذاری سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی همچنین با اشاره به اقدامات صندوق نوآوری و شکوفایی در جهت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، یادآور شد: ما از این صندوق درخواست داریم تا زنجیره تولید را به طور کامل در نظر داشته باشد، چرا که واحدهای کوچک و غیرصنعتی در ادامه فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ موثر هستند؛ از این رو لازم است تا صندوق به این دسته از شرکت‌ها که حتی دانش‌بنیان نیستند، توجه داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha