• چهارشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۰:۵۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98061808944
  • خبرنگار : 71567

وزیر علوم اعلام کرد

کاهش بنیه صندوق رفاه دانشجویان/برای افزایش مبلغ وام‌ها احتیاط می‌شود

کاهش بنیه صندوق رفاه دانشجویان/برای افزایش مبلغ وام‌ها احتیاط می‌شود

وزیر علوم با اشاره به عدم تحصیص بخشی از اعتبارات صندوق رفاه دانشجویان در سال گذشته، گفت: متاسفانه بنیه این صندوق در حوزه اعتبارات کاهش یافته است.

دکتر منصور غلامی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به تشریح ارائه تسهیلات به دانشجویان همزمان با آغاز سال تحصیلی جدیدپرداخت و اظهار کرد: به دلیل اینکه سال گذشته بخشی از  اعتبارات صندوق رفاه دانشجویان از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور پرداخت نشده است لذا بنیه این صندوق برای سال جاری برای ارائه خدمات دانشجویی بیشتر، مقداری ضعیف شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: البته صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در سال جاری مبلغ پرداخت وام دانشجویی را افزایش داده است اما به دلیل مشکل اعتباری برای افزایش مبلغ سایر وام‌ها احتیاط می شود.

وزیر علوم تاکید کرد: اگر بعد از پرداخت وام دانشجویی اعتبار کافی در صندوق رفاه دانشجویان باقی بماند مبلغ سایر وام‌ها و تسهیلات دانشجویی نیز افزایش خواهد یافت. اما ابتدا باید هزینه های سال جاری را در اولویت قرار داد.

این سخنان وزیر علوم در حالی عنوان می‌شود که پیش از این ناصر مطیعی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، در گفت‌وگو با ایسنا منابع مالی صندوق در شرایط فعلی را محدود توصیف کرده و گفته بود که در شرایط اقتصادی فعلی تلاش می‌کنیم برنامه‌هایی که برای دانشجویان اولویت بیشتری دارند را اجرایی کنیم.

وی با اشاره به جزییات طرح افزایشی وام مسکن دانشجویان متاهل در مجلس شورای اسلامی گفته بود: وام مسکن دانشجویان اعم از دانشجویان متاهل و مجرد در سال جاری افزایشی نداشته است و فقط توانستیم دو نوع وام شهریه و ضروری را افزایش بدهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۶-۲۰ ۱۰:۵۲

بنظرم کار صندوق اشتباه است دانشجوی پردیس و یا شبانه که تمکن مالی دارند یا کسانیکه در غیر انتفاعی ها درس می خوانند چرا باید وام داده بشود؟/ تمهیداتی فراهم بشود از بانک ها وام تحصیلی بگیرند

avatar
۱۳۹۸-۰۶-۲۰ ۱۱:۳۵

بنظرم باید در اعطای وام و غیره تجدید نظر بشود دانشجوی دکتری شبانه و ارشد شبانه و کارشناسی شبانه و پردیس از اول قبول کرده که دانشگاه و رشته ای که انتخاب کرده شهریه داره یا غیر انتفاعی را انتخاب کرده می دانسته شهریه داره چر باید وام داده بشود را کار اینه که فقط از طریق بانک ها تسهیلات تحصیلی بگیرند بنظر من باید در تساختار ادراری و وظیفه ای صندوق رفاه تجدید نظر بشود وظایف صندوق اصلاح بشود