• سه‌شنبه / ۹ مهر ۱۳۹۸ / ۱۷:۲۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98070907265
  • خبرنگار : 30057

همکاری جهاد دانشگاهی با ایمیدرو برای تولید بخشی از نیازهای دانش فنی کشور

همکاری جهاد دانشگاهی با ایمیدرو برای تولید بخشی از نیازهای دانش فنی کشور

رئیس سازمان ایمیدرو از ایجاد فضای استارت آپی برای شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان خبر داد و گفت: علاوه بر آن با همکاری که با جهاد دانشگاهی داریم و قرار است این نهاد بخشی از دانش فنی‌ را تولید کند.

به گزارش ایسنا، دکتر خدایار غریب پور در مراسم اختتامیه گردهمایی فناورانه شرکت‌ها و استارت آپ‌های صنعت فولاد با اشاره به وضعیت صنعتی کشور افزود: ما در حالی ۱۰۰ کارخانه سیما تاسیس کردیم که اقدام به خرید ۱۰۰ دانش فنی شده است. ضمن آنکه ما در دستیابی به دانش فنی بسیاری از حوزه‌های صنعتی با مشکل مواجه هستیم و این سوال مطرح است که ما تا چه زمانی باید هزینه برای خرید دانش فنی پرداخت کنیم.

غریب پور از راه اندازی مجموعه استارت آپی در سازمان ایمیدرو خبر داد و اظهار کرد: با همکاری دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران و امیرکبیر به زودی فضایی را برای فعالیت استارت آپی به شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان ایجاد خواهیم کرد.

وی همچنین از امضای تفاهم‌نامه‌ای با جهاد دانشگاهی خبر داد و یادآور شد بر اساس این تفاهم‌نامه تولید بخشی از دانش فنی‌ها به جهاد دانشگاهی واگذار می‌شود.

به گفته وی بر اساس این همکاری تولید دانش فنی کنستانتره و گندله سازی از سوی جهاد دانشگاهی پیگیری می‌شود.

رئیس سازمان ایمیدرو با اشاره به تشکیل ۲۵۰ شرکت دانش بنیان در حوزه معادن افزود: در دنیا شرکت‌های خصوصی تولید دانش فنی‌ها را پیگیری می‌کند و ما نیز به این سمت حرکت کنیم و بر این اساس در حوزه‌های اکتشاف اقدام به تشکیل و راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری کرده‌ایم. ضمن آنکه یک صندوق جسورانه اکتشاف نیز راه اندازی شده است.

غریب پور برگزاری نشستی با عنوان ایده‌های ارزش آفرین در بخش معدن را از دیگر برنامه‌های این سازمان نام برد و یادآور شد. این نشست در آبانماه برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان ایمیدرو با تاکید بر اینکه تمرکز این سازمان بر اکتشاف، استخراج، فرآوری، پسماند و مسائل زیست محیطی است خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرکت‌های دانش بنیانی که در حوزه صنعت فعال شده‌اند ۹۰ درصد آنها تمرکزشان در حوزه فولاد است. در حالیکه در بخش‌های اکتشاف و استخراج ظرفیت‌های عظیمی وجود دارد.

وی با اشاره به نیازمندی‌های کشور در حوزه‌های اینترنت اشیاء، فراوری مواد و پسماندها از شرکت‌های دانش بنیان برای همکاری در این حوزه‌ها دعوت به عمل آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha