• یکشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۸ / ۰۰:۰۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98072418657
  • خبرنگار : 71468

تناقض‌گویی اسبقیان در مورد انتصابات تنیس

تناقض‌گویی اسبقیان در مورد انتصابات تنیس

مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ها در حالی صحبت از استفاده از افراد متخصص در فدراسیون تنیس را کرده است که مدتی پیش یک کشتی‌گیر نایب رییس فدراسیون شد.

به گزارش ایسنا، احمد نامنی پس از اینکه به عنوان سرپرست فدراسیون تنیس انتخاب شد، تغییرات زیادی را در فدراسیون ایجاد کرد که بحث تغییر در دو پست نایب رییس و دبیر فدراسیون بسیار بحث برانگیز بود.

نامنی در ابتدا کامبیز رنجبر که کشتی گیر بوده را به عنوان نایب رییس انتخاب کرد و در ادامه فرشاد صفتی را به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون منصوب کرد.

البته صفتی در حالی به عنوان سرپرست دبیری انتخاب شد که طبق اساسنامه دبیر باید مدرک کارشناسی داشته باشد اما مدرک تحصیلی سرپرست دبیری فدراسیون ظاهرا دیپلم است. در این مورد اساسنامه رعایت نشده است اما اسبقیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ها واکنشی به این مسئله داشت که خود این واکنش با تناقض های زیادی همراه است.

اسبقیان در مورد رعایت نشدن اساسنامه در بحث انتخاب سرپرست دبیری فدراسیون گفت: "بیشتر مد نظر این است که فرد فنی و تخصصی در این رشته گذاشته شود تا بتوانیم هر چه سریعتر انتخابات این فدراسیون را برگزار کنیم و در آن زمان فردی را انتخاب می‌کنیم که براساس اساسنامه فدراسیون‌ها دارای مدرک کارشناسی باشد."

 اسبقیان در حالی  عنوان کرده مد نظر این بوده فرد فنی و تخصصی در این رشته گذاشته شود که مدتی پیش یک کشتی گیر نایب رییس به عنوان نایب رییس تنیس انتخاب شد.

اکنون این سوال مطرح است که اگر تخصص مهم است پس چرا پست نایب رییسی به یک کشتی گیر واگذار شده است؟ آیا در مورد پست نایب رییسی بحث تخصص دیگر اهمیت ندارد؟

از طرفی در تنیس ایران افراد تحصیل کرده و با تجربه دیگری هم حضور دارند و چرا اصرار فدراسیون برای پست دبیری بر استفاده از فردی است که انتخابش با اساسنامه مغایرت دارد؟

اسبقیان در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان کرده "سرپرست دبیری فدراسیون تنیس موقتی است" اما موقتی بودن پست سرپرستی دبیری توجیه خوبی برای زیر پا گذاشتن قانون نیست چراکه وقتی فردی برای یک پست انتخاب می شود چه موقت  و چه دائم باید شرایط احراز آن پست را داشته باشد و به نظر این صحبت ها بیشتر به توجیه شباهت دارد که البته قانع کننده هم نیست.

بهتر است افراد مسئول بجای تناقض گویی، هم اساسنامه را رعایت کنند و هم افراد متخصص را به کار گیرند تا تنیس ایران ضمن پایبندی به قانون، بیش از این به قهقرا نرود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha