• دوشنبه / ۱۸ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98091813142
  • خبرنگار : 71589

جف بزوس:

اگر غول‌های فناوری قراردادهای نظامی را رد کنند آمریکا به دردسر خواهد افتاد

اگر غول‌های فناوری قراردادهای نظامی را رد کنند آمریکا به دردسر خواهد افتاد

جف بزوس رئیس شرکت آمازون و ثروتمندترین مرد جهان در حال حاضر در تازه‌ترین اظهار نظر خود گفته است که اگر غول‌های فناوری آمریکایی قراردادهای نظامی را قبول نکنند، آمریکا به دردسر بزرگی خواهد افتاد و خواستار همکاری بیشتر آمازون با پنتاگون شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، نباید انتظار داشت که آمازون از شرکت‌هایی مانند گوگل در تغییر نظر خود درباره قراردادهای نظامی پیروی کند.

"جف بزوس" در مجمع دفاع ملی ریگان به حاضران گفت: اگر شرکت‌های بزرگ فناوری به وزارت دفاع پشت کنند، ایالات متحده دچار دردسر بزرگی می‌شود.

وی همچنین تصریح کرد که ضروری است تا ایالات متحده در حوزه‌هایی مانند پروازهای فضایی، جایی که به نظر می‌رسد چین در حال پیشرفت چشمگیر و رسیدن به آمریکا است، برتری خود را نسبت به رقبا حفظ کند.

بزوس به همین ترتیب اظهار داشت که آمازون حتی پس از آنکه پنتاگون قرارداد "JEDI" را به مایکروسافت داد، به مبارزه برای تصاحب قراردادهای نظامی بیشتر ادامه خواهد داد و گفت: ما قصد داریم از وزارت دفاع پشتیبانی کنیم، این کشور از اهمیت برخوردار است.

قرارداد "JEDI" یک قرارداد بلند مدت ۱۰ ساله برای کمک به وزارت دفاع آمریکا برای انتقال اطلاعات حساس خود به فضای ابری است که مایکروسافت به تازگی موفق به تصاحب آن شده و از سوی رقبا به روند انتخاب این شرکت انتقاد شده است.

این شرکت پیشگام در فناوری به طور یکنواخت از دولت پشتیبانی نمی‌کند و آمازون به تازگی وزارت دفاع و ترامپ را در پی عقد قرارداد "JEDI" با مایکروسافت به تعصب ضد آمازون متهم کرده است.

بزوس در حال حاضر در قراردادهای دولتی متوقف شده است و مشغول پروژه‌های جنجالی تشخیص چهره و برنامه‌های بلند مدت برای شرکت فضایی "بلو اوریجین"(Blue Origin) به منظور پرتاب موشک‌های نظامی است.

لحن او چندان دور از لحن مایکروسافت نیست که از عقد قراردادهای نظامی خود در مقابل کارمندان دفاع می‌کند، چرا که کارمندان این شرکت اعتراض کردند که از کارشان برای اهداف مرتبط با جنگ استفاده می‌شود.

این نشان می‌دهد که حداقل در برخی از شرکت‌های بزرگ فناوری همدلی زیادی با منتقدان نمی‌شود و مدیران دارای دستورالعمل‌های سخت و محکم هستند و انتظار دارند که کارمندانشان بدون توجه به نگرانی‌های اخلاقی، آنها را پیگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha