• یکشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۰۳:۵۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98092317104
  • خبرنگار : 71567

رییس دانشگاه شهید بهشتی عنوان کرد

"تحریم"یکی از موانع دانشگاه‌ها در تعاملات بین‌المللی/ارتباط دانشگاه و صنعت ضعیف است

"تحریم"یکی از موانع دانشگاه‌ها در تعاملات بین‌المللی/ارتباط دانشگاه و صنعت ضعیف است

رییس دانشگاه شهید بهشتی تحریم را یکی از موانع دانشگاه‌ها در تعاملات بین‌المللی دانست و گفت: اگر چه از این بابت خسارت می‌بینیم، اما می‌توانیم با تکیه بر پتانسیل داخلی مشکلات را رفع کنیم.

دکتر دکتر سعدالله نصیری قیداری در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به رویکرد جدید وزارت علوم و اقتضائات جدید سیاسی و اقتصادی در کشور لازم است نشست‌های بین دانشگاه‌ها به منظور بررسی مشکلات مختلف و ارائه راهکارهای جدید برگزار شود؛ چرا که این جلسات کمک می‌کنند اقتصاد مقاومتی به تدریج عملی شود و اقدامات در حوزه شعار متوقف نشود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ارتباط بین صنعت و دانشگاه ضعیف است،‌ تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر دانشگاه‌ها آنگونه که باید ارتباطی با صنعت ندارند و بخش صنعت هم تعامل خوبی با دانشگاه‌ها ندارد بطوریکه پایان‌نامه‌های دانشگاهی اندکی به سمت حل معضلات جامعه هدایت شده، که باید این معضل رفع و تعاملات بین دانشگاه و صنعت تقویت شود.

رییس دانشگاه شهید بهشتی "تحریم" را یکی از موانع دانشگاه‌ها در عرصه تعاملات بین‌المللی دانست و خاطرنشان کرد: ما جزو دانشگاه‌هایی هستیم که به طور ویژه تحریم شده‌ایم و از این بابت هم خسارت می‌بینیم، اما این شرایط می‌تواند فرصتی باشد که ما به سمتی برویم که مشکلات را خودمان حل کنیم و به بحث "درون‌زایی" اقتصاد مقاومتی که در بیانات رهبری هم به آن اشاره شده است توجه بیشتر داشته باشیم.

دکتر نصیری قیداری تاکید کرد: باید با همت جوانان، اساتید، فرهیختگان و ... بتوانیم مشکلات و مسائل دانشگاه و کشور را حل کنیم. چرا که با تکیه به این جوانان و دانشجویان با انگیزه و اساتید دانشمند، تاکیدات رهبری در گام دوم انقلاب، تحقق خواهد یافت.

رییس دانشگاه شهید بهشتی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر این دانشگاه با دانشگاه‌های کشورهای متعددی تفاهم‌نامه همکاری در حوزه‌های مختلف دارد و برخی از کشورهای اروپایی، اروپای شرقی و ... این همکاری‌ها را ادامه می‌دهند و ما این تلاش بین‌المللی را با توجه به سیاست بین‌المللی کردن دانشگاه‌ها که از سوی وزیر علوم نیز مطرح شده است، ادامه خواهیم داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۴ ۰۸:۳۱

حتما عمه مرحوم بنده باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه را برقرار کند. در عجبم بعضی ها از تکرار مکررات چه طرفی می گیرند. واقعیت این است که دانشگاههای ما بسیار ضعیفتر از آنند که به صنعت به شدت سنتی مانده کشور مشاوره دهند یا با آن ارتباط داشته باشند اول باید خود این دانشگاهها رشد کنند و بروز شوند.

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۴ ۰۹:۱۰

کجا ضعیفه خیلی هم قویه تلاش 40 ساله مدیریت کشور را عمد دارید زیر سوال ببرید

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۴ ۱۱:۱۳

حرف های تکراری این همه سال عدم مدیریت مملکت را به فلاکت رسانده.