• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98110100352
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه اعلام کرد

تشکیلات سازمانی پردیس البرز دانشگاه خوارزمی مستقل می‌شود/بدهی ۲۰ میلیارد تومانی دانشگاه

تشکیلات سازمانی پردیس البرز دانشگاه خوارزمی مستقل می‌شود/بدهی ۲۰ میلیارد تومانی دانشگاه

رئیس دانشگاه خوارزمی از برنامه این دانشگاه برای انجام اصلاحات ساختاری در این دانشگاه خبر داد و گفت:‌ بنا داریم در پردیس استان البرز دانشگاه خوارزمی نیز تشکیلات سازمانی مستقل از شهر تهران ایجاد کنیم و اعضای هیأت علمی و دانشجویان از لحاظ مکانی مستقل باشند.

به گزارش ایسنا، دکتر عزیزالله حبیبی در نشست خبری هفتمین کنفرانس بین‌المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین که امروز در ساختمان دانشگاه خوارزمی در حال برگزاری بود گزارشی از آخرین وضعیت تخصیص بودجه سال ۹۸ ارائه داد و افزود: در حال حاضر با گذشت حدود ۱۱ ماه از سال جاری فقط حدود ۶۰ درصد بودجه دانشگاه خوارزمی تخصیص یافته است، در واقع این میزان تخصیص نیز با در نظر گرفتن تنخواهی که به منظور جبران کسری بودجه سال ۹۷ در اوایل سال جاری صورت گرفت محاسبه می‌شود. در واقع رقم اصلی از میزان تخصیص کمتر از ۶۰ درصد است.

وی در ادامه کمبود بودجه را نگرانی جدی دانشگاه‌ها در سال جاری دانست و گفت: متأسفانه این میزان از بودجه تخصیصی نمی‌تواند هزینه‌های دانشگاه را جبران کند. همچنان که در حال حاضر ما بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان بدهی در دانشگاه داریم و انتظار داریم میزان حمایت‌ها از آموزش عالی به صورت جدی‌تر صورت بگیرد و بودجه‌های مصوب در اختیار مراکز قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه خوارزمی در خصوص بودجه بخش عمران و تجهیز دانشگاه نیز گفت: عمده اعتبارات این بخش در قالب اوراق به دانشگاه داده می‌شود. این در حالی است که با توجه به افزایش هزینه‌ها پیمانکاران جزء نمی‌توانند با کمک اوراق به تعهدات خود در دانشگاه پایبند باشند.

دکتر حبیبی با بیان اینکه حدود ۸۴ درصد بودجه‌های دانشگاه صرف هزینه‌های پرسنلی می‌شود، گفت: متأسفانه بدهی دانشگاه در بخش آب، برق و گاز از میلیارد تومان نیز فراتر رفته و هر روز ما تهدید به قطع شدن آب و برق و گاز می‌شویم.

وی با بیان اینکه بودجه دانشگاه خوارزمی برای سال ۹۹ حدود هفت درصد افزایش یافته است، گفت: با توجه به اینکه میزان حقوق پرسنلی در سال آینده افزایش خواهد یافت بنابراین عملا ما با کمبود اعتبار در سال آینده مواجه خواهیم شد و درآمدهای اختصاص این دانشگاه که دو سال ۹۷ و ۹۸ حدود ۲۷ میلیارد تومان بوده کفاف جبران هزینه‌ها را نمی‌دهد.

رئیس دانشگاه خوارزمی از برنامه‌های این دانشگاه برای اصلاح ساختار در این دانشگاه خبر داد و گفت: با توجه به اینکه طرح توسعه دانشگاه در کرج تعریف و اجرایی نیز شده است در نتیجه لازم است ما به یک اصلاح تشکیلاتی در سازمان مرکزی دانشگاه دست بزنیم. بر این اساس ما باید در دانشگاه خوارزمی کرج نیز ساختمان مرکزی و مستقل از تهران داشته باشیم که همکاران ما نیاز به حضور مکانی در تهران را نداشته باشند. در واقع یک ساماندهی اداری و ستادی در این دانشگاه صورت خواهد گرفت که در حد اقتضا مستقل از یکدیگر عمل کنند.

وی همچنین با بیان اینکه "صندلی خالی در پردیس مرکزی دانشگاه خوارزمی نداریم"، گفت:این در حالی است در برخی پردیس‌ها در برخی رشته‌ها تا ۵۰ درصد کمتر دانشجویان ثبت نام می‌کنند.

دکتر حبیبی تأکید کرد: تغییر عنوان مترو دروازه‌دولت به دانشگاه خوارزمی و همچنین تغییر خیابان اطراف دانشگاه به نام این دانشگاه نیز با مخالفت اعضای شورای شهر مواجه شده است و در حال حاضر ما این موضوع را در شورای شهر پیگیری می‌کنیم.

وی در ادامه به مهم‌ترین اهداف برگزاری هفتمین کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین اشاره کرد و گفت: این کنفرانس نوعی اجتماع اعضای هیات علمی، اندیشمندان، متخصصین صنایع، و دانشجویان از سراسر دنیا خواهد بود و هدف آن ایجاد زمینه ای برای تبادل اطلاعات، تجربیات، و دستاوردهای علمی و پژوهشی در مورد یافته های تئوری و کاربردی اخیر در تحقیقات و صنایع مربوط به لجستیک و زنجیره تأمین است.

حبیبی در ادامه تصریح کرد: کنفرانس فوق فرصتی فوق العاده برای تشویق فعالین حوزه لجستیک و زنجیره تأمین به اظهار نظر در مورد موضوعات به روز زنجیره تأمین در سطح ملی و بین المللی، و تقویت همکاری دانشگاه و صنعت است. علاوه بر ارائه مقالات و برگزاری سخنرانی های کلیدی اساتید مدعو، کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تأمین در نظر دارد محیطی را برای گفتگو در مورد مسائل متنوع لجستیک و زنجیره تأمین و ارائه دیدگاه های ذی نفعان بخش های مختلف صنعتی نظیر صنایع خودروسازی، غذایی، گردشگری، و پتروشیمی از طریق برگزاری پنل های تخصصی ایجاد کند.

رییس دانشگاه خوارزمی تاکید کرد: از دیگر جنبه‌های ویژه این کنفرانس، وجود برنامه های جانبی متنوع از جمله برگزاری کارگاه های مفید، جایزه انتخاب بهترین رساله دکتری در حوزه مدیریت زنجیره تأمین، مسابقه الگوریتم های فرا ابتکاری و بسیاری برنامه های جانبی دیگراست. این کنفرانس از حضور تمامی پژوهشگران، اساتید و دانشجویان، و مدیران و کارشناسان کلیه بخش های مرتبط با حوزه مدیریت زنجیره تأمین استقبال خواهد نمود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از تمامی مقالات در زمینه گسترده لجستیک و زنجیره تأمین استقبال  خواهیم کرد، علاوه بر مقالات پژوهشی، از مطالعات کاربردی و موردی صنایع تولیدی یا خدماتی را نیز برای شرکت در این کنفرانس دریافت خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، برگزاری هفتمین کنفرانس لجستیک و مدیریت زنجیره تامین هفتم و هشتم اسفند ماه در دانشگاه خوارزمی برگزار خواهد شد.

ادامه دارذ

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha