• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99052115795
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

وزیر علوم در اختتامیه جشنواره بین‌المللی حرکت:

دانشجویان با توجه به نیازهای روز جامعه تربیت شوند

دانشجویان با توجه به نیازهای روز جامعه تربیت شوند
عکس دریافتی است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت گفت: دانش‌جویان دانشگاه‌ها باید با توجه به نیازهای روز جامعه و با هدف رفع مشکلات تربیت شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در این آیین که امروز (سه‌شنبه) به صورت مجازی در محل دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد، با اشاره به رشد جشنواره بین المللی حرکت در چند سال اخیر اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی حرکت زمینه خوبی را برای کارهای مشترک و گروهی علمی در جهت یک موضوع خاص برای دانشجویان فراهم کرده و در این راستا باید به سمت انجام امور علمی گروهی و مشترک در دانشگاه‌ها نیز حرکت کنیم زیرا وقتی دانشگاه‌های مختلف در کنار هم قرار می‌گیرند در حل مشکلات کشور، جامع‌نگری بیشتری پیدا می‌کنند.


وی افزود: این جشنواره زمینه‌های خوبی برای توجه به کاربست دانش و همچنین فعالیت‌های مشترک علمی، بین‌المللی فراهم کرده است.


وزیر علوم با اشاره به حمایت دانشگاه‌ها از انجمن‌های علمی دانشجویی در سال‌های اخیر گفت: حضور دانشجویان در قالب انجمن‌های علمی در سال‌های اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و با این اوصاف هم نسل جدیدی از دانشگاه را پیش رو داریم و هم دانش‌آموخته‌هایی که باید منطبق با نیازهای روز تربیت شوند.

وزیر علوم بیان کرد: خود دانشگاه‌ها هم باید در قالب رفع نیازهای جامعه تلاش کنند که این حرکت در سال‌های اخیر در کشور اتفاق افتاده و دانش‌آموخته‌های ما در شرکت‌های دانش‌بنیان، یافته‌های خود را به خوبی کاربردی کرده و با استفاده از دانش خود مسیر رفع نیازها را طی می‌کنند؛ بنابراین نسل بعدی دانش‌آموخته‌ها باید با دانش بیشتر در این مسیر حضور پیدا کنند.


 غلامی با بیان اینکه جشنواره حرکت به علاقه‌مندی دانشجویان جهت می‌دهد و دانشجویان می‌توانند انگیزه خود را بیشتر و بهتر پیگیری کنند، افزود: بخش بین‌المللی این جشنواره وجه ارزشمندی است که باعث ارتباطات گسترده بین دانشگاه‌ها در سطح جهانی می‌شود.


وی در ادامه گفت: حضور دانشجویان از کشورهای مختلف در این جشنواره بین‌المللی از طریق شبکه‌های مجازی می‌تواند مقدمه‌ای برای ارتباطات بین‌المللی در آینده باشد. امروز زمانی نیست که دانش بشری در محدوده جغرافیایی خاص محصور باشد همان گونه که همه تلاش می‌کنند دستاوردهای علمی خود را در ایده‌های مختلف منتشر کنند، بهره‌گیری از این دستاوردها نیز یکی از نتایج این اشتراک گذاری‌هاست.


وزیر علوم، با اشاره به شیوع بیماری کرونا در سطح جهان گفت: این بیماری البته مشکلاتی را ایجاد کرد، اما همه کشورها به یک ظرفیت جدیدی در این شرایط دست پیدا کرده و از روش‌های سنتی خود خارج شدند که این دستاورد بزرگی است و استفاده از آموزش مجازی یکی از این ظرفیت‌هاست.


غلامی در پایان با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره، ابراز امیدواری کرد که این بیماری به زودی ریشه‌کن شود و شاهد حضور دوباره دانشجویان در دانشگاه‌ها باشیم.


بر اساس اعلام وزارت علوم، در حاشیه این آیین، سامانه محاسبات سریع سورنا که با حمایت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا (س) و توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان، با هدف راه‌اندازی آزمایشگاه محاسبات سریع و ارائه سرویس محاسباتی به استادان و دانشجویان این دانشگاه و همچنین سایر دانشگاه‌ها طراحی و اجرا شده است، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه الزهرا (س) افتتاح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha