به گزارش ایسنا، دکتر رضا ابوفاضلی، رئیس مرکز تحقیقات فنآوری پروتئین ضمن اعلام این خبر گفت: این مجله موفق به کسب رتبه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
به گفته وی مجله Trends in Peptide and Proteinمرکز تحقیقات فنآوری پروتئین دانشگاه با تمرکز بر چاپ تمامی مقالات مرتبط با حوزههای مختلف تحقیقاتی بر روی پپتیدها و پروتئینها، به صورت آنلاین منتشر میشود. زمان داوری و چاپ مقالات در این نشریه حدود چهار تا شش هفته است و مقالات بدون هیچ هزینهای و به صورت رایگان منتشر میشوند.
اساتید، اعضای هیئت علمی و محققان علاقمند میتوانند مقالات خود در زمینههای مرتبط را برای انتشار به پایگاه الکترونیکی این مجله به نشانی https://journals.sbmu.ac.ir/protein ارسال کنند.
انتهای پیام
نظرات