• یکشنبه / ۱۳ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99071309707
  • خبرنگار : 30057

۱۰ دانشگاه برتر فعال در شبکه آزمایشگاهی/تخفیف ۳۴ میلیاردی به اعضا طی ۶ سال

۱۰ دانشگاه برتر فعال در شبکه آزمایشگاهی/تخفیف ۳۴ میلیاردی به اعضا طی ۶ سال
عکس تزیینی است

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور، با اشاره به ارائه ۳۴ میلیارد تومان در قالب تخفیف به اعضای شبکه فناوری از سال ۹۳ تا شهریور ۹۹ گفت: در گذشته ارائه خدمات آزمایشگاهی برای انجام پایان‌نامه و تحقیقات به دلیل هزینه‌ها کم رنگ بود، ولی با ایجاد باشگاه مشتریان و طرح‌های مختلفی که اجرایی کردیم، ارائه خدمات به گروه‌های مختلف تسهیل شد.

به گزارش ایسنا دکتر رضا اسدی‌فرد در مراسم تجلیل از پژوهشگران و آزمایشگاه‌های برتر که امروز در محل ساختمان معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری برگزار شد، اصلی‌ترین دلیل راه‌اندازی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی را دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان و اعضای هیات علمی دانست که باعث شدند که این شبکه شکل بگیرد.

وی حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای راه‌اندازی این شبکه را از دیگر دلایل شکل گیری این شبکه نام برد و اظهار کرد: در حال حاضر ۷۰۰ مجموعه در این شبکه جذب شدند؛ از این رو این شبکه از تنوع سازمانی بالایی برخورد است که شامل دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین مراکز پژوهشی وابسته به دستگاه‌ها می‌شود.

اسدی فرد، ۳۰ درصد اعضای این شبکه را مراکز آموزشی و پژوهشی وابسته به وزارت علوم و ۲۶ درصد آن را مربوط به دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانست و ادامه داد: خوشبختانه این شبکه پوشش کشوری دارد و در حال حاضر ۱۶ هزار دستگاه و تجهیز آزمایشگاهی در این شبکه موجود است.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور با بیان اینکه تنها عضویت آزمایشگاه‌ها در این شبکه کافی نیست و حتما باید مورد ارزیابی قرار گیرند، یادآور شد: این ارزیابی‌ها در راستای قرار گرفتن آزمایشگاه‌ها در مسیر سیاست‌های این شبکه است؛ از این رو ما سالانه ارزیابی‌هایی برای رتبه‌بندی آزمایشگاه‌ها انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه در مراسم امروز، ۱۰ آزمایشگاه برتر مورد تقدیر قرار گرفتند، خاطر نشان کرد: روند رشد شبکه آزمایشگاهی از نظر تعداد خدمات ارائه دهنده، روند رو به رشدی دارد و توانسته است درآمدزایی داشته باشد.

اسدی فرد با بیان اینکه این شبکه در سال قبل بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار خدمت به مشتریان خود ارائه داد، اظهار کرد: در ۴ سال قبل ارائه خدمات آزمایشگاهی برای انجام پایان‌نامه و تحقیقاتی که نیاز به آزمایشگاه داشت، به دلیل هزینه‌هایی که در پی داشت، کم رنگ بود؛ ولی با ایجاد باشگاه مشتریان و طرح‌های مختلفی که اجرایی کردیم، ارائه خدمات به گروه‌های مختلف تسهیل شد.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور ارائه خدمات این آزمایشگاه را شامل گروه‌های مختلف دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری و شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و یادآور شد: ما در تلاش هستیم که هزینه‌های آزمایشگاهی را برای محققان کاهش دهیم.

وی با اشاره به ارائه ۳۴ میلیارد تومان در قالب تخفیف به اعضای شبکه فناوری از سال ۹۳ تا شهریور ۹۹ گفت: عضویت آزمایشگاه‌ها در این شبکه یک بازی برد-برد است که از یک طرف محققان منتفع می‌شوند و از طرف دیگر آزمایشگاه‌ها درآمدزایی خواهند داشت و بر اساس آمارها این شبکه در سال گذشته بیشترین رشد را داشته است.

اسدی فرد با بیان اینکه این رشد به دلیل تعطیلی دانشگاه‌ها کاهش یافته است، اظهار کرد: ۱۰ دانشگاه بیشترین فعالیت را در این شبکه دارند که دانشگاه‎‌های آزاد، تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، فردوسی مشهد، شیراز، اصفهان، تربیت مدرس و تبریز از جمله این دانشگاه ها هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha