• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99072921281
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی خبر داد

آمادگی ۲ دانشگاه علامه و علوم پزشکی ایران برای برگزاری دوره های مشترک

آمادگی ۲ دانشگاه علامه و علوم پزشکی ایران برای برگزاری دوره های مشترک

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از همکاری این دانشگاه با علوم پزشکی ایران برای برگزاری دوره های مشترک خبر داد و گفت: این آمادگی را داریم تا دوره های آموزشی کوتاه مدت را در زمینه های مختلف نظیر حقوق پزشکی، اقتصاد پزشکی، مدیریت مالی و آینده پژوهی برگزار کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سلیمی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: علوم مختلف در کنار هم می توانند به سمت تعالی پیش روند. در واقع زمینه های متفاوت بین رشته ای برای توسعه همکاری مشترک وجود دارد، لذا ما هم نیازمند مطالعات سایر دانشگاه ها به ویژه در حوزه پزشکی هستیم.

وی با اشاره به انجام اولین پروژه مشترک دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه علوم شناختی گفت: این آمادگی را داریم تا دوره های آموزشی کوتاه مدت را در زمینه های مختلف نظیر حقوق پزشکی، اقتصاد پزشکی، مدیریت مالی و آینده پژوهی برگزار کنیم و در حوزه های پژوهشی و فناوری هم با دانشگاه علوم پزشکی ایران، پروژه های مشترک ارائه کنیم.

در ادامه دکتر کوهپایه زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ضرورت همکاری و تعامل بین دانشگاه ها برای رسیدن به اهداف مهم در حوزه سلامت گفت: در بسیاری از زمینه ها به تنهایی نمی توانیم در حوزه پاسخگویی اجتماعی ایفای نقش کنیم؛ لذا در مباحث سلامت محور مبتنی بر روابط اجتماعی نیازمند همکاری و تعامل با سایر دانشگاهها هستیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی سرآمد دانشگاه‌ها در حوزه علوم انسانی است، اظهار امیدواری کرد هر چه سریعتر بستر همکاری هر دو دانشگاه فراهم شود تا در جهت اعتلای کشور گام های موثری برداشته شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، در این مراسم طراحی، برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری دورۀ آموزشی مشترک در رشته‌های فلسفه پزشکی، حقوق و اقتصاد درمان با رعایت قوانین و مقررات وزارت‌خانه‌های ذی‌ربط، همکاری در ارائۀ آموزش‌های حضوری و غیرحضوری (مجازی) به‌صورت دوره‌های کوتاه مدت و یا بلندمدت در چارچوب حوزه‌های آموزشی ممکن و مورد نیاز، همکاری در اجرای کارگاه آموزشی مدرسه علوم شناختی به صورت مشترک یا چرخشی بر اساس توافق طرفین، مشارکت در برگزاری دوره‌های DBA، MBA (حوزه‌های مشترک پزشکی، علوم انسانی و اجتماعی)،MPH (با گرایش مدیریت)، دورۀ بین‌رشته‌ای نظیر اخلاق پرستاری و سایر موارد مشابه در چارچوب حوزه‌های تخصصی دانشگاه، برنامه‌ریزی برای برگزاری دورۀ مشترک آموزشی گردشگری سلامت (Health Tourism)، زبان‌شناسی کاربردی، حقوق در توان‌بخشی، اقتصاد توان‌بخشی، بیمه در توان‌بخشی، سیاست‌گذاری عمومی و فلسفه و نظریه‌پردازی در مقطع تحصیلات تکمیلی؛ همکاری دو دانشگاه در اجرای دروس کارورزی در رشته‌های روان‌شناسی بالینی، مشاوره و مددکاری و سایر رشته‌های مشابه و  طراحی و راه‌اندازی و اجرای الگوی بومی دانشگاه سومین نسل سنی (دانشگاه سالمندی) از اهداف مهم تفاهم نامه در حوزه آموزش عنوان شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha