• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99082920144
  • خبرنگار : 99999

دعوت از دانشگاهیان برای کمک به آسیب‌دیدگان پاندمی کرونا

دعوت از دانشگاهیان برای کمک به آسیب‌دیدگان پاندمی کرونا
عکس تزئینی است

قائم مقام سازمان بسیج اساتید کشور، در جمع تعدادی از دانشگاهیان، از آغاز به کار پویش ملی «مِهر استادی» خبر داد و از تمامی اساتید، فارغ از گرایش سیاسی آنها دعوت کرد تا برای کمک به قشر آسیب‌دیدۀ دانشگاهی، به این پویش بپیوندند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا ابن‌الدین حمیدی، قائم مقام سازمان بسیج اساتید، در همایش «پویش ملی مِهر استادی» که روز چهارشنبه، 28 آبان در مجتمع ولی‌عصر دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، ضمن دعوت از حضور تمام دانشگاهیان برای پیوستن به این پویش، اظهار کرد: مِهر استادی، تمرینی‌ برای حضور دانشگاهیان -فارغ از سلایق سیاسی- در جهت کمک به جامعه و مردم است.

ابن‌الدین ادامه داد: نیروهای بسیج از سال‌های نخست انقلاب همواره در کمک به مردم پای کار بوده‌اند؛ چه در سال‌های جنگ و چه در شرایط کرونا. امروز نیز خطر این بیماری، همچون خطر زمان جنگ است و بسیجیان دل در گروی سعادت، خوشبختی و سلامتی مردم دارند و آماده‌اند تا برای کمک به رفع مشکلات، اقدام کنند.

وی ضمن اشاره به وظیفۀ هر مسلمان در راستای اهتمام به امور دیگر مردم، خاطر نشان کرد: ماموریت ذاتی اساتید دانشگاهی، در چهار حوزۀ فرهنگی، اجتماعی، آموزشی-پژوهش و اجرایی است. حضور اساتید در شرایط بحرانی اجتماعی، بخشی از وظیفۀ آن‌ها در حوزۀ اجتماعی‌شان است. چیزی که در حال حاضر تحت عنوان «فاصلۀ اجتماعی» حائز اهمیت است، صرفاً باید فیزیکی باشد، نه این‌که میان مردم جامعه و دانشگاهیان شکاف ایجاد شود. به‌همین خاطر، سازمان بسیج اساتید برای کاهش فاصله و شکاف میان مردم و اساتید، پویش ملی «مِهر استادی» را راه‌اندازی کرده است.

در ادامه ابن‌الدین بخشی از اقشار آسیب‌دیدۀ دانشگاهی در شرایط کرونا، از جمله اساتید حق‌التدریس، نیروهای خدماتی خوابگاه‎ها و کارکنان بدنۀ دانشگاه را نام برد و بیان کرد: بسیاری از اساتید حق‌التدریس که تمام مخارج زندگی‌شان از این طریق تامین می‌شد یا کارکنان رتبه ‌پایین‌ترِ دانشگاه که به‌دلیل تعطیلی دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها، تعدیل یا کم‌کار شده‌اند، به‌شدت از نظر اقتصادی لطمه خورده‌اند. پویش مِهر استادی خلق شده تا به کمک آن‌ها و دیگر اقشار جامعه بشتابد. هم‌چنین در این پویش، سه هزار شغل خانگی برای زنان بی‌سرپرست و بد سرپرست طراحی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha