• پنجشنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99112317427
  • خبرنگار : 71518

احمدی: توسعه ورزش همگانی نیازمند تقویت بودجه است

احمدی: توسعه ورزش همگانی نیازمند تقویت بودجه است

معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزیر ورزش می‌گوید برای توسعه ورزش همگانی باید بودجه این حوزه تقویت شود.

به گزارش ایسنا، عبدالحمید احمدی در حاشیه دیدار فینال تنیس جام فجر در کیش اظهار کرد: یک ماهی است که فدراسیون تنیس میزبان چند مسابقه در جزیره کیش است و استقبال خوبی از این مسابقات شده است. با وجود شرایط کرونا با رعایت دستورالعمل‌ها شاهد برگزاری مسابقات خوبی هم برای مردان و دختران هستیم. یکی از همین مسابقات هم دیدار حذفی است که به مناسبت گرامیداشت دهه فجر برگزار می‌شود. بالای ۶٠٠ تنیسور از ٢٢ استان در این مسابقات شرکت کردند که عدد قابل توجهی است. امروز هم بازی فینال برگزار می‌شود. این مسابقات نویدبخش خوبی برای تنیس است که نیازمند جهش است.

وی افزود: ما در تنیس و در بخش قهرمانی آسیا افت کرده‌ایم و طبعا باید رتبه به جای قبلی خود برگردد و حتی ارتقاء پیدا کند. امیدوارم با حضور آقای عزیزی و تیم جدید، با یک برنامه‌ریزی خوب تنیس به روزهای اوج خود برگردد و انتظارات برآورده بشود.

معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: انتظار به‌جایی است که فدراسیون‌ها بتوانند رنک خودشان را در جایگاه مورد انتظار داشته باشند و این درباره هر رشته‌ای از جمله تنیس است. ما یک افتی در تنیس شاهد بودیم که از ٢ به ٣ و برگشت به ٢ و حالا هم در رتبه ۴ هستیم. این نشان می‌دهد کهبا وجود ظرفیت‌ها و فعالیت استان‌ها اما آن جایگاه مورد انتظار در تنیس نیست. طبعا از فدراسیون انتظار می‌رود با یک برنامه‌ریزی دقیق در چهار سال آن جایگاه را برای خود پیش‌بینی کند و با برگزاری مسابقات و فیوچرزها، شرایط فنی ورزشکاران ما را ارتقا بدهد. همین که تعداد زیادی تنیسور خارجی در این مسابقات حضور داشتند می‌تواند به ارتقای کیفیت تنیس کمک کند. ما هر چقدر بتوانیم مسابقات بین‌المللی را در رشته‌های مختلف از جمله تنیس برقرار کنیم، کیفت فنی بازیکنان ما را ارتقا می‌دهد.

او در ادامه درباره توسعه ورزش همگانی هم گفت: درباره توسعه ورزش همگانی در این دولت گام‌های بلندی برداشته شد. این که ما بتوانیم یک اولویت در ورزش کشور و جایگاه مناسبی برای آن در نظر بگیریم، یکی از اولویت‌های جدی وزارت ورزش بوده و در همین راستا اعتبارات خوبی به این موضوع اختصاص داده شد و حمایت‌های خوبی از سوی دولت و وزارت ورزش شاهد بودیم. همه وزارت ورزشی مکلف شدند برنامه‌ای برای ورزش همگانی داشته باشند. در این زمینه برای هماهنگی دستگاه‌های مختلف گام‌های موثری برداشته شد. ما شورای ورزش همگانی را در سطح کشور و سطح استان‌ها فعال کردیم و هماهنگی و هم افزایی با دستگاه‌های مختلف مثل آموزش و پرورش و بخش کارگری، نیروهای مسلح، بخش کارمندی و شهرداری‌ها و رسانه‌ها ایجاد شد تا موضوع ورزش همگانی به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار بگیرد تا برایش برنامه ریزی جدی‌تری صورت بگیرد.

معاون وزیر ورزش گفت: ما یک برنامه برای هماهنگی ورزش همگانی را بین همه دستگاه‌ها عملیاتی کردیم که همه دستگاه‌ها در راسته آن برنامه پیش بروند. در این زمینه همکاری بسیار جدی از سوی شهرداری‌ها برای توسعه ورزش همگانی انجام شد. با توجه به این که حدود ٧۵ درصد جمعیت کشور در شهرها زندگی می‌کنند و حدود ١۴٠٠ شهر و شهرداری در کشور داریم، با هماهنگی که به عمل آمد، وزارت کشور ابلاغیه‌ای به همه شهرداری صادر کرد که ان‌شاءالله در بودجه ١۴٠٠، موضوع ورزش همگانی با اولویت در نظر گرفته شود و برایش اعتبار تامین شود تا ورزش همگانی به عنوان یک خدمت اجتماعی در دستور کار شهرداری‌ها قرار بگیرد. در حوزه روستایی هم اقدامات خوبی را شاهد بودیم و در بحث استعدادیابی روستایی و هم بحث توسعه ورزش روستایی و توسعه زمین‌های چمن روستایی و زیرساخت‌ها به خوبی ایجاد شده است و در اختیار روستاییان عزیز قرار گرفته است. ان‌شاءالله تا پایان دولت، زمین‌های چمن روستایی را به بالای ١۵٠٠ زمین چمن قابل بهره‌برداری برسانیم و هم‌چنین خانه‌های ورزش روستایی را به بالای ١۵٠٠ خانه برسانیم تا این ظرفیتی برای توسعه ورزش در روستاها باشد و بتوانیم رقابت‌های ورزش روستایی را در قالب جشنواره‌ها و بازی‌های سنتی و بومی و محلی دنبال کنیم و از آن طریق هم مشارکت بیش‌تر روستاییان را در ورزش قهرمانی و همگانی رقم بزنیم.

احمدی درباره این که چه توصیه‌ای به دولت بعدی دارد تا کارهای انجام شده، ادامه پیدا کند؟ گفت: یکی از این تلاش‌هایی که در این دوره صورت گرقت، ریل گذاری‌ها بود که ان‌شاءالله امیدوارم ادامه پیدا کند. یکی از مهم‌ترین ریل‌گذاری‌ها تصویب قانون وزارت ورزش و جوانان بود. سرخط‌های کلی ورزش کاملا روشن است و وظایف وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی راهبری ورزش کشور کاملا شفاف بیان شده است. توسعه ورزش همگانی یک هدف اولویت‌دار در مأموریت‌های وزارت ورزش است. در وزارت ورزش چندین بار به توسعه ورزش همگانی و اقداماتی که باید انجام شود، تاکید شده است.

او افزود: خوشبختانه در بحث بودجه هم گام‌های خوبی برداشته شده و باید تقویت بشود. با وجود این که ما توانستیم با همراهی دولت و مجلس در این دوره اعتبارات خوبی را برای ورزش همگانی رقم بزنیم اما به نظرم هنوز با شرایط مطلوب فاصله قابل توجه‌ای داریم و به نسبت کشور و نیاز حرکتی و ورزشی کشور ما هنوز نیاز به تقویت اعتبارات در این حوزه هستیم. نکته مهم این که در این دوره ریل گذاری ورزش همگانی با مشارکت همه دستگاه‌ها و با یک برنامه ریزی منسجم انجام شد و ان‌شاءالله باید این مسیر ادامه پیدا کند. اگر ما به دنبال توسعه ورزش همگانی به معنای واقعی کلمه هستیم، یعنی توسعه‌ای که هم بتواند به سلامت مردم و شادابی مردم کمک کند و به پایداری ورزش قهرمانی کمک کند، ناگزیر هستیم که موضوع ورزش همگانی به عنوان یک اولویت همچنان مطرح باشد و هر چقدر که از جمعیت کشور مشارکت کنند، هم از نظر کاهش هزینه‌های درمان و ارتقای سلامت و پایداری ورزش قهرمانی می‌توانیم به جایگاه‌ها بهتری دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha