• شنبه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99122317474
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم خبر داد

بازنگری دروس دانشگاهی با حضور مدیران ارتباط با صنعت/اجرای طرح تحول و مهارت‌افزایی در ۷۱ دانشگاه

بازنگری دروس دانشگاهی با حضور مدیران ارتباط با صنعت/اجرای طرح تحول و مهارت‌افزایی در ۷۱ دانشگاه
عکس دریافتی و تزئینی است

مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: طرح تحول که از سال پیش ابلاغ شده بود، در ۷۱ دانشگاه در حال اجرا است و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ نیز مسیر طرح تحول و مهارت‌افزایی و توانمندسازی دانشگاه‌ها به قوت خود انجام شود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد سعید سیف در نشست مجازی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور که امروز (شنبه) با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، اظهار کرد: طرح مهارت‌افزایی مطابق با آخرین آمار ۶ هزار دوره بوده که به طور متوسط در هر دانشگاه حدود ۹۰ دوره برگزار شده و ۲۰۰ هزار نفر در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

به گفته مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، مراکز هدایت شغلی برای ساماندهی بحث‌های کارآموزی، کاریابی و کارورزی در ۳۹ دانشگاه ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: ۲۹۶ امریه ارتباط با جامعه و صنعت در سطح دانشگاه‌ها مشغول به کار هستند و امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد. همچنین در بخش فرصت‌های مطالعاتی در سال ۱۳۹۹، تعداد ۱۱۴ نفر از این فرصت‌ها استفاده کردند و این امر به ابزار مناسبی برای شناخت دو طرفه صنعت و دانشگاه از هم تبدیل شده است.

دکتر سیف در ادامه افزود: مزیت‌های استانی و ماموریت‌گرایی جزو بحث‌های اساسی است که در این راستا در سال ۱۳۹۹ حدود ۳۰ طرح در دانشگاه‌ها تعریف شد که مرتبط با استعدادهای محلی هر استان بوده و جای رشد بسیار دارد و در بحث تقدیر از دانشمندان برتر که امسال برای اولین بار در هفته پژوهش و فناوری برگزار شد، توانست الگوی بسیار خوبی باشد و حدود ۲۵ شاخص برای آنالیز آماری هر دانشگاه تعریف شد که بتوانند دانشگاه خود را از هر لحاظ مورد ارزیابی قرار داده و جایگاه دانشگاه مشخص شود.

وی با بیان اینکه سامانه «ساجد» برای امر گزارش‌دهی‌ها فعال شده است که هم در سایت وزارت علوم و هم سایت دانشگاه‌ها قابل بهره‌برداری است، افزود: تاکنون حدود ۲۰ دانشگاه این سامانه را نصب کرده‌اند و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ همه دانشگاه‌ها درخصوص نصب آن اقدام کنند. همچنین در مورد پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مقرر شد تا متناسب با قراردادهای جامعه و صنعت و دانشگاه پذیرش‌ها انجام شود و دانشگاه‌های معین نیز در مدیریت استانی نقش موثر و فعالی را بازی کنند.

بر اساس اعلام وزارت علوم، مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم خاطرنشان کرد: در مورد بازنگری دروس نیز هماهنگی‌های لازم انجام شد تا مدیران ارتباط با صنعت در این بازنگری‌ها حضور داشته باشند و برای کارآموزی‌ها هم شیوه نامه‌های مورد نیاز ابلاغ شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha