مازندران قطب اصلی تولید برنج کشور است که نقشی اساسی در تامین این محصول استراتژیک در کشور دارد، بارندگی های سال جاری و فراوانی آب سبب رونق بخشیدن به تولید این محصول نسبت به سال های گذشته در استان شده است. با ورود تکنولوژی به بخش کشاورزی هر ساله شاهد راحتی کار برای کشاورزان و همچنین تولید بیشتر و با کیفیت تر این محصول حیاتی نسبت به گذشته هستیم، مراحل تولید برنج در روستاهای منطقه فریدون کنار شامل درو کردن یا به اصطلاح محلی «کر زنی» و همچنین کشت دوم و تبدیل شالی ها به برنج در کارخانه و سرانجام ورود این محصول به مغازه های استان مازندران برای فروش وتوضیع به سراسر کشور است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات