• سه‌شنبه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 95013114726
  • خبرنگار : 71078

واکنش یک مددکار اجتماعی به فعالیت نامحسوس 7000 پلیس امنیت اخلاقی

واکنش یک مددکار اجتماعی به فعالیت نامحسوس 7000 پلیس امنیت اخلاقی

در پی اعلام فعالیت 7000 مامور نامحسوس پلیس امنیت اخلاقی در پایتخت، یک مددکار اجتماعی گفت که اجرای این طرح به دلایل متعدد هم موجب تشدید ناامنی روانی بین شهروندان تهرانی می‌شود و هم به ضرر پلیس است.

در پی اعلام فعالیت 7000 مامور نامحسوس پلیس امنیت اخلاقی در پایتخت، یک مددکار اجتماعی گفت که اجرای این طرح به دلایل متعدد هم موجب تشدید ناامنی روانی بین شهروندان تهرانی می‌شود و هم به ضرر پلیس است.

دکتر امیرمحمود حریرچی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) همچنین با بیان اینکه "تصمیم برای فعالیت نامحسوس پلیس امنیت اخلاقی می‌تواند نشان‌دهنده اثربخش نبودن فعالیت محسوس در این زمینه توصیف شود" اضافه کرد: البته با اجرای این طرح، پلیس مظلوم هم واقع می‌شود؛ چرا که افراد متخلف از این طرح می‌توانند سوءاستفاده کنند و رفتارهای ناهنجار خود را به گردن پلیس بیندازند.

وی تاکید کرد: اجرای این طرح حاشیه امنی را برای سوءاستفاده‌کنندگان و متخلفان به وجود می‌آورد؛ چراکه فردی که مورد تذکر قرار می‌گیرد نمی‌تواند تشخیص دهد که پلیس با او برخورد کرده است یا فردی غیرمسوول و حتی زمینه اخاذی فراهم می‌شود.

این مددکار اجتماعی با بیان اینکه مردم در مواجهه با پلیس باید احساس آرامش و امنیت کنند، گفت: ‌پلیس باید در زمینه‌هایی که خلاء داریم بیشتر وارد شود. به عنوان نمونه در حال حاضر با ناهنجاری‌هایی مانند سرقت و زورگیری مواجه هستیم که پلیس می‌تواند فعالیت‌های خود را در این زمینه‌ها تقویت کند.

حریرچی در پایان تصریح کرد: به منظور نهادینه‌سازی امور اخلاقی باید قوانین و مقررات قابل اجرا وضع شود و با اجرای آن به‌تدریج توجه به موضوعات اخلاقی در اعضای جامعه درونی شود. در این شرایط است که مردم با واکنش‌های خود نسبت به فردی که مرتکب رفتارهای ناهنجار می‌شود، مانع تکرار این رفتارها می‌شوند؛ بنابراین صرف وضع قانون و اجرای گشت‌های نامحسوس و محسوس نمی‌توان به به نتیجه مطلوب رسید؛ در واقع به جای برخورد اینگونه با ناهنجاری‌های اخلاقی باید فرهنگ‌سازی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۳:۵۹

واقعا ممنونم بابت اين تحليل و من هم به نوبه خودم فکر ميکنم اون چيزي که جامعه ما در حال حاضر به آن نيازمند است ، بحث امنيت جاني از دست زورگيران و سارقيني هست که هر روز به جان و مال مردم تعدي ميکنند ....

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۴:۰۹

بايد به اين نوع نگرش پايان دهيم. چرا براي مرم بپا بگذاريم؟ اين يک توهين به شعور مردم هست.

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۶:۰۰

والا مام,ر با لباسشو آدم شك ميكنه واقعا ماموره يا نه واي به حال لباس شخصيش، از فردا مامورنماها چه حالي بكنن.

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۶:۳۰

اين طرح فقط به نفع خلاف کارها است چون به راحتي خودشونو جاي پليس نامحسوس جا مي زنند.

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۶:۵۶

فعلا مساله اینه دیگه ......

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۷:۰۷

اين راحترين و امن ترين کار براي پليس است ضمن اينکه اظهار کرده اند ماموران نامحسوس حق برخورد ندارند صرفا پلاک يادداشت و از طريق دادستاني با حکم درب منازل حضور پيدا ميکنند.ضمنا اين خلاف بسيار خطرش از زورگيري اعتياد و سرقت مسلحانه بالاتر است..؟؟؟

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۷:۲۳

فقط سرقت و زورگيري؟ چرا نظرات و آراء بعضي از جامعه‌شناس‌ها! انقدر عجيبه؟ آيا به هم زدن امنيت رواني جامعه با پوشش‌ها و حجاب‌هاي تحريک‌کننده، يه جرم نيست؟ اين پوشش‌ها که دهن‌کجي به جامعه اسلامي هستن، آسايش رواني رو از پسرها و مردهاي مجرد و متاهل گرفتن و خانواده‌ها رو تحت تاثير قرار دادن. متاسفانه بعضي از مردم فرهنگ عمومي رو مراعات نمي‌کنن. عده‌اي با ريختن زباله و آلوده‌کردن محيط زيست. عده‌اي هم با پوشش‌هاي تحريک‌کننده و بد حجابي و آلوده‌کردن جو رواني جامعه. اين بي‌فرهنگي نياز به برخورد داره.

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۸:۰۷

شما به بد حجابا نگاه نکن,سرتو بنداز پايين دوست عزيز,توي جامعه ما که ازادي هست هرکسي به اندازه عقل خودش لباس ميپوشه, زو رنمیشه

avatar
۱۳۹۵-۰۲-۰۱ ۰۱:۳۸

يعني چي آخه؟ قبل از حرف زدن کمي فکر کن با خودت دوست عزيز و محترم. همه بايد توي خيابون به خاطر راحتي افراد بد حجاب، توي زحمت بيافتن؟ توي جامعه اسلامي، بد حجابي و پوشش تحريک آميز، يه ناهنجاري هست که مسبب خيلي از نا امني‌هاي رواني ميشه

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۳۱ ۱۹:۲۶

چه بسا که بسياري از اين بزهکاريها در جامعه مرهون همين بي بند و باريهاي زنان و مردان جامعه مي باشد. ريشه اين همه دزديها و ... يکيش همين بدحجابي و بي حجابي است. اين آقا نظر خودش را گفت و نه نظر کارشناسي دين . شما با روحانيون صحبت کنيد بعد ببينيد اين کار پليس خوب است يا خير