• شنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95022515086
  • خبرنگار : 71430

روسف: میشل تامر خائن است/ برای بازگشت به قدرت می‌جنگم

روسف: میشل تامر خائن است/ برای بازگشت به قدرت می‌جنگم

رئیس جمهوری معلق شده برزیل در اولین موضع گیری پس از رای مجلس سنای کشورش اعلام کرد که دولت موقت میشل تامر را قبول ندارد و برای بازگشت به قدرت خواهد جنگید.

رئیس جمهوری معلق شده برزیل در اولین موضع گیری پس از رای مجلس سنای کشورش اعلام کرد که دولت موقت میشل تامر را قبول ندارد و برای بازگشت به قدرت خواهد جنگید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه اسکای نیوز، دیلما روسف، رئیس جمهوری معلق شده برزیل که توسط سنای این کشور به مدت شش ماه و تا زمان برگزاری محاکمه از سمتش معلق شده است، دولت میشل تامر، رئیس جمهور موقت و معاون خود را غیر قانونی خواند و وی را "خائن" نامید.

میشل تامر تا زمان محاکمه روسف که قرار است ظرف شش ماه و در مجلس سنا انجام شود، رئیس جمهور موقت برزیل خواهد بود.

روسف در این سخنان گفت: دولت غیرقانونی تامر برای حفظ خود در آینده نیز به مکانیسم‌های غیرقانونی بیشتری چنگ خواهد زد. میشل تامر خائن است و در توطئه علیه من دست داشت.

دیلما روسف همچنین وعده داد که برای بازگشت به قدرت خواهد جنگید.

در همین حال میشل تامر لبنانی الاصل در سخنانی "پیش‌بینی" کرد تا پایان 2018 در قدرت بماند؛ اقدامی که به معنی محکوم دانستن روسف در دادگاهیست که هنوز برگزار نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha