سرهنگ داوود معظمی گودرزی در گفتوگو با ایسنا با هشدار به داوطلبان شرکت در کنکور گفت: در ایام منتهی به برگزاری کنکور و آزمونهای جامع داوطلبان باید مراقب افراد سودجو و فرصتطلب باشند. این افراد با سوءاستفاده از اضطراب و نگرانی داوطلبان دست به کلاهبرداری میزنند و در پوشش تبلیغاتی نظیر فروش سوالات کنکور، فروش منابع اصلی کنکور و ... اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان میکنند.
وی با بیان اینکه این نوع از کلاهبرداری نزدیک به زمان کنکور رخ میدهد، گفت: متاسفانه افراد زیادی هم درگیر این نوع از کلاهبرداری میشوند. عمدتا تبلیغات این افراد سودجو نیز در بستر شبکههای اجتماعی و پیامرسانها انجام میشود و در نهایت نیز یا داوطلبان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و حساب بانکیشان را خالی میکنند، یا اینکه سوالات جعلی را به فروش رسانده و در نهایت سبب میشوند که داوطلبان به این امید واهی که سوالات را در اختیار دارند، نتایج بدی در کنکور اخذ کرده و هم کنکور را از دست بدهند و هم مبلغ زیادی را پرداخت کنند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان سایبری پا را فراتر گذاشته و در ماههای اخیر شاهد پیش فروش سوالات کنکور در فضای مجازی بودیم، گفت: مجرمان سایبری با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سؤال ، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری از داوطلبان کنکور میکنند. همچنین در مواردی اقدام به جعل لوگوی سازمان سنجش میکنند تا افراد بیشتری را وسوسه کرده و مورد اغفال قرار دهند.
معظمی گودرزی با بیان اینکه انتشار چنین آگهیهایی در فضای مجازی جرم است، گفت: همچنین هرگونه خرید و فروش تحت عنوان فروش سوالات کنکور و آزمونها و... در فضای مجازی جرم است. از این رو لازم است که مردم به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین جذاب و اغوا کننده فروش سوالات کنکور در شبکههای اجتماعی را نخورند و صرفا با تکیه بر دانش و معلومات خود در کنکور شرکت کنند. هچنین هرگونه اخبار در مورد کنکور و آزمونهای جامع را از رسانههای رسمی و سایت رسمی سازمان سنجش پیگیری کنند.
انتهای پیام
نظرات