• پنجشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1403022719786
  • خبرنگار : 90057

واشنگتن: دشمنان آمریکا با هوش مصنوعی سعی در مداخله در انتخابات دارند

واشنگتن: دشمنان آمریکا با هوش مصنوعی سعی در مداخله در انتخابات دارند

مقام‌های ارشد امنیتی آمریکا در هشداری به اعضای مجلس سنا مدعی شدند که دشمنان خارجی آمریکا با استفاده از آخرین نوآوری‌ها در هوش مصنوعی برای انتشار اطلاعات نادرست آنلاین، گمراه کردن رأی دهندگان و تضعیف اعتماد به دموکراسی، به دنبال تأثیرگذاری بر انتخابات آتی آمریکا خواهند بود.

به گزارش ایسنا، آوریل هینس، مدیر اطلاعات ملی آمریکا به کمیته اطلاعات سنا گفت: آمریکا توانایی خود را برای محافظت از امنیت انتخابات و شناسایی و مبارزه با کمپین های اطلاعات نادرست خارجی از سال ۲۰۱۶، زمانی که روسیه به دنبال تأثیرگذاری بر انتخابات بود، بهبود بخشیده است.

براساس گزارش آسوشیتدپرس، تازه‌ترین هشدار مقامات امنیتی در حالی است که پیشرفت‌های هوش مصنوعی ایجاد تصاویر، ویدیو و صداهای واقعی را آسان‌تر و ارزان‌تر از همیشه کرده است که می‌تواند حتی باهوش‌ترین رأی‌دهندگان را فریب دهد. سایر ابزارهای اطلاعات نادرست عبارتند از رسانه‌های دولتی، تأثیرگذاران آنلاین و شبکه‌های حساب‌های جعلی که می‌توانند به سرعت محتوای نادرست و گمراه کننده را تقویت کنند.

مقامات امنیتی آمریکا با این ادعا که روسیه، چین و ایران همچنان بازیگران اصلی مداخله در انتخابات ۲۰۲۴ هستند، گفتند: به دلیل پیشرفت در فناوری، سایر کشورها یا حتی گروه‌های داخلی می‌توانند کمپین‌های پیچیده اطلاعات نادرست خود را راه‌اندازی کنند.

هینس روسیه را «فعال‌ترین تهدید خارجی برای انتخابات آمریکا» دانست و مدعی شد که مسکو با رسانه‌های دولتی و تأثیرگذاران آنلاین خود در صدد از بین بردن اعتماد به نهادهای دموکراتیک و کاهش حمایت‌های آمریکا از اوکراین است.

او در ادامه ادعاهای خود گفت: چین به دلیل نگرانی از اثرات جانبی مستقیماً سعی نکرد بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ تأثیر بگذارد. نیازی به گفتن نیست که ما به نظارت بر فعالیت آنها ادامه خواهیم داد.

این مقام اطلاعاتی آمریکا مدعی استفاده ایران از «پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی برای تهدید و تلاش برای سردرگمی رأی دهندگان» شد و در این راستا به گزارشی ادعایی در ۲۰۲۰ اشاره کرد که در آن مقامات آمریکایی تهران را به توزیع محتوای نادرست و ارسال انبوه ایمیل‌ها برای رای‌دهندگان دموکرات در چندین ایالت کلیدی با هدف ترساندن آنها برای رای دادن به دونالد ترامپ متهم می‌کردند.

تلاش‌های قبلی آژانس‌های فدرال برای فراخوانی اطلاعات نادرست خارجی در پلت‌فرم‌هایی مانند فیس‌بوک یا ایکس، که قبلاً به عنوان توییتر شناخته می‌شد، به سرعت موضوع بحث‌هایی در مورد نظارت دولت، حقوق متمم اول قانون اساسی و اینکه آیا سازمان‌های دولتی باید موظف شوند که چه چیزی واقعیت دارد، شده است.

جلسه استماع روز چهارشنبه در مورد تهدیدهای خارجی برای انتخابات همچنین خطر نفوذ یک دشمن به سیستم‌های انتخاباتی ایالتی یا محلی یا برای تغییر رأی یا ایجاد این تصور که نمی‌توان به نتیجه اعتماد کرد، را مورد بحث قرار داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha