• شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403022921368
  • خبرنگار : 71592

پزشک آمریکایی در غزه: بیشتر زخمی‌ها کودک هستند

پزشک آمریکایی در غزه: بیشتر زخمی‌ها کودک هستند

یک پزشک آمریکایی حاضر در بیمارستان گفت، بیشتر افرادی که بر اثر حملات رژیم صهیونیستی زخمی می‌شوند کودک هستند و بسته شدن گذرگاه‌ها وضعیت را وخیم‌تر کرده است.

به گزارش ایسنا، «آدم حموی» جراح آمریکایی داوطلب در بیمارستان اروپایی غزه در شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه، تاکید کرد با توجه به بسته شدن کامل گذرگاه‌ها، تیم پزشکی تمام تلاش خود را برای مقابله با موارد پیچیده جراحت‌ها، به ویژه در میان کودکان به کار می‌برد.

حموی در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی گفت آنها توانستند لوازم پزشکی و دارو را در کیف خود وارد غزه کنند اما برای بیمارستان‌هایی که با کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی مواجهند، کافی نیست.

وی همچنین خاطرنشان کرد آن دسته از زخمی‌هایی که به بیمارستان منتقل می‌شوند بیشتر کودکان و غیرنظامیان با شرایط پیچیده هستند.

حموی حدود دو هفته پیش به عنوان بخشی از تیم انجمن پزشکی فلسطینی آمریکایی (PAMA) متشکل از ۲۰ پزشک، پرستار و داروساز از ملیت‌های مختلف برای حمایت از سیستم بهداشتی فروپاشیده غزه بر اثر حملات مداوم رژیم صهیونیستی وارد این باریکه شد که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ این وضعیت ادامه دارد.

پس از اینکه رژیم صهیونیستی ۷ مه کنترل گذرگاه رفح را به دست گرفت، حموی و تیمش در بیمارستان اروپایی در خان‌یونس گیر افتادند و این وضعیت مانع از خروج آنها از نوار غزه یا انتقال کمک‌های بشردوستانه به این باریکه شد. بسته شدن این گذرگاه خروج مجروحان و بیماران را برای درمان در خارج غیرممکن کرده و وضعیت بهداشتی نوار غزه را وخیم‌تر کرده است.

حموی گفت اکثر پزشکان آمریکایی توانستند غزه را ترک کنند، در حالی که هنوز پزشکانی از مصر، سودان، اردن، عمان و استرالیا در غزه گیر افتاده‌اند.

هشدار بین‌المللی در مورد توقف امدادرسانی

از سوی دیگر، سازمان ملل هشدار داد در صورت تداوم ممانعت از ورود سوخت به غزه، امدادرسانی‌ها طی روزهای آینده کاملا متوقف می‌شود بنابراین ضرورت دارد که گذرگاه‌ها فورا بازگشایی و جریان کمک‌های بشردوستانه تشدید شود.

سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی، وضعیت انسانی در غزه را فاجعه بار توصیف کرد که روز به روز بدتر می‌شود.

او همچنین توضیح داد که کمتر از یک سوم بیمارستان‌های غزه می‌توانند خدمات جزئی ارائه دهند و هیچ بیمارستانی نمی‌تواند خدمات را با ظرفیت کامل ارائه دهد.

رژیم صهیونیستی با وجود صدور قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و با وجود درخواست دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر اتخاذ تدابیر فوری برای جلوگیری از «نسل کشی» و بهبود وضعیت بشردوستانه در غزه به تجاوزات خود علیه مردم این باریکه ادامه می‌دهد که بر اثر آن هزاران فلسطینی شهید و زخمی شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha