• سه‌شنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403030100249
  • منبع : دادستانی کل کشور

دادستان کل کشور:

دشمن از مشغول کردن جوانان و نوجوانان به مسائل پوچ بهره می‌گیرد

دشمن از مشغول کردن جوانان و نوجوانان به مسائل پوچ بهره می‌گیرد

دادستان کل کشور گفت: با توجه به نمود ظاهری بی حجابی و بدحجابی در لایه‌های مختلف جامعه، ورود فراجا و دستگاه قضایی برای مقابله با بی بند و باری در این حوزه چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی یک ضرورت است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، حجت الاسلام محمد موحدی در دومین جلسه ماده ٢ دستورالعمل نحوه اعمال ریاست و نظارت مقامات قضایی بر ضابطین دادگستری، منشأ بی حجابی و بد حجابی را حاصل علل مختلف دانست و گفت: ترویج بی بندوباری با هدف مشغول کردن نوجوانان و جوانان به مسائل پوچ، از مهمترین موضوعاتی است که دشمن برای تهی کردن هویت ایرانی ـ اسلامی ملت از آن بهره می‌گیرد.

وی با بیان اینکه عوامل مختلفی در به وجود آمدن ناهنجاری‌های اجتماعی موثر است اظهار داشت: در مقابل این همه هجمه، باید نهادها و دستگاه‌های فرهنگی از جمله ستاد امر به معروف و نهی از منکر فعالتر عمل کنند.

دادستان کل کشور افزود: با توجه به نمود ظاهری بی حجابی و بدحجابی در لایه‌های مختلف جامعه، ورود فراجا و دستگاه قضایی برای مقابله با بی بند و باری در این حوزه چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی یک ضرورت است.

 موحدی، با اعلام حمایت دستگاه قضایی از کلیات اجرای طرح ارتقاء امنیت اخلاقی، عنوان کرد: اقدامات قانونی فراجا در اجرای طرح یاد شده در مجموع مثبت است.

وی تصریح کرد: با متمردین و گروه‌های سازمان یافته برخورد بدون اغماض خواهد شد، در عین حال لازم است ضابطین، قانون و عدل و انصاف را سرلوحه کارخود قرار دهند و در مقابل، متخلفین نیز باید پاسخگوی تخلفات خود باشند.

 موحدی عنوان کرد: در اجرای طرح‌هایی مانند ارتقاء امنیت اخلاقی، افراط و تفریط قابل چشم پوشی نیست و از سویی برای اجرای موفقیت آمیز وظایف محول شده نیز ضروری است از فضای مجازی استفاده شود.

این مقام ارشد قضایی ادامه داد: با وجود آن که می توان از برنامه‌های فرهنگی متعدد و متنوع از جمله پیامک، تبلیغات محیطی و فضاسازی مناسب برای آگاه سازی جامعه در حوزه عفاف و حجاب بهره گرفت و لازم است تا نهادها و دستگاه‌های فرهنگی فعالتر و محسوس‌تر عمل کنند.

وی با تأکید بر اینکه دستگاه‌های حاکمیتی باید در تعظیم شعائر مذهبی و دین پیشگام باشند، گفت: باید ادارات و سازمان‌های متولی در موضوع عفاف و حجاب پای کار بیایند و با برنامه و فعالتر عمل کنند.

 موحدی با اشاره به اثرات مثبت اجرای طرح ارتقاء امنیت اخلاقی حمایت از اقدامات قانونی فراجا را مورد تاکید قرار داد و گفت: ممکن است در اجرای این طرح و یا هر برنامه و طرح دیگری، برخی تفسیر و نظر متفاوت داشته باشند، با این وجود قانون فصل الخطاب همه است و تمرکز ما بر اجرای صحیح قانون برای استقرار امنیت اخلاقی و اجتماعی در جامعه است و تخطی از قانون از هیچ فرد یا افرادی پذیرفته نیست.

وی در پایان سخنان خود خطاب به دادستان‌های سراسر کشور پیگیری مسائل مربوط به حوزه عفاف و حجاب با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های متولی را خواستار شد و تاکید کرد: ضروری است قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر با جدیت پیگیری و اجرا شود.

رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه آموزش نیروها را ارائه داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha