• دوشنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۲ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 92072214314
  • خبرنگار : 71474

حذف پر درآمدها از دریافت یارانه‌ کلید خورد

حذف پر درآمدها از دریافت یارانه‌ کلید خورد

با اعلام رسمی معاون اول رییس جمهور به نظر می‌رسد دولت به طور رسمی طرح حذف سه دهک پر درآمد جامعه از دریافت یارانه نقدی را استارت زده است.

با اعلام رسمی معاون اول رییس جمهور به نظر می‌رسد دولت به طور رسمی طرح حذف سه دهک پر درآمد جامعه از دریافت یارانه نقدی را استارت زده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اسحاق جهانگیری امروز اظهار کرد: دولت مجبور است به صورت ماهانه چیزی درحدود 3500 میلیارد تومان به عنوان یارانه نقدی به حساب سرپرستان خانوار واگذار کند. این درحالی است که برای تامین منابع این امر با مشکلات بسیاری مواجه هستیم و همان طور که وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد به طور میانگین برای پرداخت نقدی یارانه‌ها با بیش از هزار میلیارد تومان کسری مواجه است.

در کنار اظهارات امروز معاون اول رییس جمهور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی روحانی نیز روز گذشته از احتمال حذف سه دهک بالای جامعه از دریافت یارانه نقدی به عنوان طرحی جایگزین برای ایجاد تعادل بین منابع هزینه‌ای و درآمدی یارانه‌ها خبر داده بود.

از این رو به نظر می رسد دولت یازدهم قصد دارد طرح حذف دهک‌های پر درآمد را به عنوان طرحی عملیاتی به کار ببندد. طرحی که طبق اعلام معاون اول رییس جمهور وظیفه مطالعه و بررسی اولیه آن را ستاد هدفمندی‌ یارانه‌ها بر عهده دارد و بنا است با نهایی شدن بررسی‌های آن این برنامه به صورت رسمی آغاز به کار کند.

گفتنی است مجلس شورای اسلامی در کمیسیون برنامه و بودجه طرح حذف دهک‌های پر درآمد از دریافت یارانه را به صورت رسمی مطرح کرد و بنا شد این طرح به عنوان یک نیروی کمکی به دولت جهت ادامه پرداخت‌های نقدی کمک کند.

یارانه نقدی مهر ماه که بنا بود در روزهای نخست هفته جاری به حساب مردم واریز شود به آخر هفته موکول شده و طبق اعلام رسمی مسوولان اقتصادی دولت برای تامین این میزان مبلغ نقدی در ماه دولت با مشکلات بسیاری مواجه است به همین دلیل به نظر می رسد حال با حمایت مجلس می‌توان انتظار داشت دولت در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به نهایی شدن طرح حذف پر درآمدها اقدام کند و به این ترتیب کسری ماهانه هزار میلیارد تومانی خود را حداقل برای کوتاه مدت برطرف کند. هر چند قانون هدفمندی‌ یارانه‌ها بندهای دیگری نیز دارد که به اختصاص 30 درصد از درآمدهای طرح هدفمندی‌ یارانه‌ها به بخش تولید پرداخته اما تاکنون این مسئله در دولت یازدهم راه حل خاصی به خود ندیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۷-۲۲ ۱۴:۳۱

فقط خدا كنه تو حذف يارانه ها عدالت رعايت بشه مثل سهام عدالت نباشه كه اول قشر پر درآمد (پزشكان) سهام دريافت كردند ولي كارگران هنوز كه هنوزه چشم به راه دريافت سهام عدالت هستند

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۲۲ ۱۵:۴۲

از اول نبايد نسنجيده حذف ميکردن که حالا بخوان با کمبود بودجه براي پرداخت مواجه بشن!!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۲۲ ۱۵:۴۶

آقاي احمدي‌نژاد عليرغم مخالفت خيلي از کارشناسان اقتصادي چه داخلي و چه خارجي مبني بر عدم اجراي اين طرح ناقص که داراي پيامدهاي زيادي براي کشور خواهد بود اين طرح رو اجرا کردن و يه عده هم به اين طرح گفتن جراحي اقتصادي. واقعا جراحي بود که مردم هر روز زير فشار تورم دارن زير تيغ گروني تيکه تيکه ميشن