• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 93062917220
  • خبرنگار : 71356

نایب رئیس کانون سردفتران و دفتریاران:

غیرحقوقی دانستن نظر رئیس قوه قضائیه بدعتی عجیب و غریب است

غیرحقوقی دانستن نظر رئیس قوه قضائیه بدعتی عجیب و غریب است

نایب رئیس کانون سردفتران و دفتریاران با بیان این‌که «برگزاری مناظره درباره تنظیم سند مالکیت خودرو جز سردرگمی برای مردم نتیجه‌ای نداشت» گفت: اینکه نماینده مجلس نظر رئیس قوه قضائیه را نظری غیر حقوقی بداند از بدعت‌های عجیب و غریب است.

نایب رئیس کانون سردفتران و دفتریاران با بیان این‌که «برگزاری مناظره درباره تنظیم سند مالکیت خودرو جز سردرگمی برای مردم نتیجه‌ای نداشت» گفت: اینکه نماینده مجلس نظر رئیس قوه قضائیه را نظری غیر حقوقی بداند از بدعت‌های عجیب و غریب است.

مسلم آقاصفری در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این رابطه افزود: اینکه آقای نماینده مجلس به قاضی‌القضات این مملکت بگوید «نظر رئیس قوه قضائیه یک نظر اداری است. ما داریم بحث حقوقی می‌کنیم»، یعنی اینکه نظر رئیس قوه قضائیه نظر حقوقی نیست و این از بدعت‌های عجیب و غریب است.

وی ادامه داد: نکته دیگر این است که باید به این نماینده محترم گفت مگر می‌شود که شما به نمایندگی از مردم به مجلس بروید، خانه ملت را اشغال کنید و قانونی تصویب کنید که اجرای آن اختیاری باشد؟

نایب رئیس کانون سردفتران و دفتریاران با طرح این سوال که کدام یک از قوانین این کشور وصف اختیاری داشته‌اند، افزود: آقای نماینده اگر قرار باشد شما قانونی تصویب کنید که اختیاری باشد پس چرا به مجلس می‌روید؟ اصولا قانون برای اجرا وضع می‌شود وگرنه دلیل وضع آن چیست؟

وی تصریح کرد: نکته‌ای که مغفول مانده این است که تعویض پلاک را پلیس انجام نمی‌دهد بلکه این کار توسط یک شرکت خصوصی به نام «رهگشا» انجام می‌شود.

آقاصفری در پاسخ به این سوال که چرا در مناظره تلویزیونی تنها یک نماینده مجلس آن هم در موافقت با نمایندگان ناجا حاضر بود؟ گفت: این موضوع سوالی است که باید از صداوسیما پرسید. اصلا باید پرسید چرا تعادل برقرار نشد؟ به طوری که دو نماینده از نیروی انتظامی با لباس فرم در مناظره حاضر شده بودند در حالی که از کانون سردفتران تنها یک نفر دعوت شده بود.

نایب رئیس کانون سردفتران و دفتریاران گفت: مطلب دیگر این است که باید پرسید در کجا مرسوم است که یک قانون همه مراحل اجرایی را بگذراند و آیین‌نامه اجرایی آن هم به تصویب برسد و بعد بیاییم در تلویزیون از مردم بپرسیم آیا به نظر شما قانون را اجرا کنیم یا خیر؟

وی افزود: اگر این طور است این کار را در مورد همه قوانین انجام دهیم و بعد از اینکه یک قانون همه مراحل خود را طی کرد نسبت به اجرا یا عدم اجرای آن از مردم نظرسنجی کنیم.

به گزارش ایسنا روز گذشته حمیدرضا طباطبایی نایینی عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در جریان برنامه تلویزیونی «مناظره» در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در استودیو که پرسید چرا صحبت رئیس قوه قضائیه مبنی بر ضرورت تنظیم سند مالکیت خودرو در دفاتر اسناد فصل الخطاب قرار داده نمی‌شود؟ گفت: فرمایش رئیس قوه قضائیه متین و از نظر اداری در قوه قضائیه لازم الاجرا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha