• دوشنبه / ۴ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 94030402339
  • منبع : نمایندگی خوزستان

آلایندگی، ارمغان صنایع بزرگ برای خوزستان

آلایندگی، ارمغان صنایع بزرگ برای خوزستان

ایسنا/خوزستان رییس سازمان مدیریت برنامه و بودجه خوزستان گفت: صنایع نفت، پتروشیمی، نیشکر و سایر صنایع بزرگ برای استان هیچ سودی جز آلایندگی ندارند.

رییس سازمان مدیریت برنامه و بودجه خوزستان گفت: صنایع نفت، پتروشیمی، نیشکر و سایر صنایع بزرگ برای استان هیچ سودی جز آلایندگی ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه خوزستان، امید حاجتی در شورای برنامه ریزی استان تصریح کرد: ما با این وضعیت برای توسعه استان باید معجزه کنیم تا وضعیت بهبود یابد و چرا مردم خوزستان از درآمد این صنایع آلاینده سهمی ندارند.

سهم ناچیزی از درآمد خوزستان به خوزستانی‌ها اختصاص می‌یابد

وی ادامه داد: همه این اقدامات در حالی انجام شد که تنها فقط یک سوم درآمدهای اقتصادی کشور که سهم ناچیزی است، در اختیار ما بود و 65 درصد این درآمدها که همان اقتصاد نفت و پتروشیمی است، در حوزه اختیارات ما نیست و هیچگونه مدیریت و حق برداشت مالی از آن نداریم و حتی بیمه و مالیات این شرکت‌ها در تهران پرداخت می‌شود.

حاجتی با بیان اینکه 14 درصد درآمد اقتصادی کشور از خوزستان تامین می‌شود، اضافه کرد: علاوه بر این ما بر 18 میلیارد تومان منابع مالی بانک‌ها نیز مدیریتی نداریم و با بودجه ناچیزی که سالانه به استان اختصاص داده می‌شود، تنها بخش کمی از مشکلات استان را حل می‌کنیم. سالیان سال فعالیت‌های اقتصادی زیادی در خوزستان انجام شده است که مردم در آن سهمی نداشته‌اند.

استخراج نفت بدون فایده برای خوزستان، به قیمت خشک شدن تالاب هورالعظیم

وی اظهار کرد: چرا باید استخراج نفتی که برای استان فایده‌ای ندارد، به قیمت خشک شدن تالاب هورالعظیم تمام شود. همچنین صنایع دیگری از جمله پتروشیمی و نیشکر با سرمایه‌گذاری‌های کلان در سطح وسیعی از استان ایجاد می شود که باز هم مردم خوزستان نقشی در آن ندارند.

حاجتی بیان کرد: به نظر می‌رسد باید توسعه به صورت متوازن و متناسب پیش بیاید و دولت به جای انتقال پایتخت به جای دیگر تمرکززایی را کمتر کند. با این کار هم توسعه متوازن در کشور رونق پیدا می‌کند و هم دیگر نیازی به هزینه کردن برای انتقال پایتخت وجود ندارد.

عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان نیز گفت: ما باید در مصوبات خود شرایطی را فراهم کنیم که توسعه بلندمدت در استان رقم بخورد و همه مردم خوزستان از آن بهره مند شوند. باید اقدامی انجام شود تا جایگاه اقتصادی خوزستان در کشور مشخص شود.

وی تصریح کرد: خوزستان دارای ظرفیت‌های فراوانی است که این ظرفیت‌ها در استان‌های دیگر اصلا دیده نمی‌شود. تعارض بسیاری در سرمایه گذاری‌های خوزستان دیده می‌شود که یکی از برنامه‌های دیده شده در برنامه ششم توسعه، رفع این تعارضات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha