• سه‌شنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 95050103333
  • منبع : صدا و سیما

رییس سازمان مدیریت بحران:

تعطیلی ادارات راهکار گرمای هوا نیست

تعطیلی ادارات راهکار گرمای هوا نیست

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه تغییر اقلیم یک واقعیت است، گفت: طی مدت اخیر شاهد افزایش دما در نقاط مختلف جهان بودیم و ایران نیز که در کمربندی خشکی قرار دارد، تحت تأثیر این موضوع قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، نجار  با بیان اینکه در برخی از استان‌های کشور، مردم گرمای طاقت‌فرسایی را تحمل می‌کنند، ادامه داد: طبق اعلام سازمان هواشناسی میزان دمای هوا در طی روزهای آخر هفته کاهش پیدا می‌کند .

وی با بیان اینکه در برخی از استان‌های کشور ، گرمای هوا طاقت فرساست و بالای 50 درجه است، افزود: در این مناطق مکانیسمی مانند تعطیلی برخی از ادارات و کاهش ساعت کار در نظر گرفته شده است، گرچه  این تنها راهکار نیست؛ چرا که در چنین وضعیتی نیز امکان تعطیلی مراکز درمانی، خدماتی و امنیتی- انتظامی وجود ندارد.

نجار با توصیه به هموطنان مبنی بر اینکه تا آنجا که امکان دارد خود را در معرض آفتاب و گرما قرار ندهند، تصریح کرد: بر اساس اعلام وزیر نیرو در طی روزهای اخیر شاهد مصرف بی‌سابقه انرژی در کشور بوده‌ایم و اگر این روند ادامه پیدا کند، ممکن است در برخی از مناطق قطعی برق بوجود آید. در همین چارچوب همکاری مردم بسیار مهم است تا با صرفه‌جویی در مصرف برق این زمینه را ایجاد کنند که مردمی که در مناطق گرم‌تر زندگی می‌کنند، دچار مشکل نشوند.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش دما به طور طبیعی ساعات کار شغل‌های آزاد در برخی از استان‌های گرمسیر تغییر می‌کند، به وظایف ذاتی سازمان مدیریت بحران کشور در زمینه مدیریت  و کنترل حوادث طبیعی و انسان‌ساخت اشاره کرد و افزود: سازمان مدیریت بحران بعد از زلزله بم و بر اساس سیاست‌هایی که مقام معظم رهبری اعلام کردند، تشکیل شده است.

نجار با بیان اینکه در عرصه جهانی ما به طور معمول با 40 الی 45 حادثه طبیعی روبرو هستیم، افزود: وقوع 34 الی 35 حادثه از این تعداد در کشور ما محتمل است، در کنار اینکه باید به موضوع ریزگردها و رانش زمین نیز اشاره کنیم.

وی در ادامه سخنان خود در یک برنامه رادیویی به برگزاری دوره‌های آموزشی برای مسئولان در نقاطی از کشور در ارتباط با مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: در این راستا آموزش مردم نیز بسیار موثر است و یکی از اولویت‌های اصلی در برنامه‌ریزی‌ها برای مدیریت بحران  معطوف به این موضوع است.

نجار  در مورد مشکل ریزگردها در کشور نیز افزود: بالای 80 درصد از ریزگردها منشاء خارجی دارد و متاسفانه مبارزه با این  مشکل برای کشورهایی که منشاء این امر هستند از جمله عراق و عربستان در اولویت قرار ندارد و ما از طریق مجامع بین‌المللی تلاش می‌کنیم تا کشورهای مورد اشاره همکاری‌های خود را برای کنترل این موضوع افزایش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha