• چهارشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95060101679
  • خبرنگار : 71477

وزیران خارجه ژاپن، چین و کره جنوبی آزمایش موشکی کره شمالی را محکوم کردند

وزیران خارجه ژاپن، چین و کره جنوبی آزمایش موشکی کره شمالی را محکوم کردند

وزرای امور خارجه چین، ژاپن و کره جنوبی امروز (چهارشنبه) در جریان نشست سالانه‌شان که در بحبوحه اختلافات طولانی حول محور مناقشات منطقه‌ای و تاریخ جنگی برگزار شد، آزمایش موشکی تازه کره شمالی را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، فومیو کیشیدا، وزیر امور خارجه ژاپن که ریاست این نشست با وانگ یی و یون بیونگ ـ سی، همتاهای چینی و کره جنوبی‌اش را برعهده داشت، گفت: آزمایش موشکی تازه کره شمالی غیرقابل تحمل است.

مقامات آمریکا و کره جنوبی اعلام کردند که کره شمالی امروز یک موشک بالستیک را از یک زیردریایی به طرف دریای ژاپن پرتاب کرده است.

مقامات سئول این پرتاب را به عنوان اعتراض مسلحانه به آغاز مانورهای نظامی سالانه کره جنوبی ـ آمریکا محکوم کردند که کره شمالی آن را تمرینی برای جنگ تلقی می‌کند.

این پرتاب همچنین تازه‌ترین پرتاب در سری آزمایش‌های موشکی، راکتی و تسلیحاتی کره شمالی است که آشکارا برای به دست آوردن سلاح معتبری که بتواند به اهداف تا قاره آمریکا حمله کند، در تلاش است.

کیشیدا گفت: توکیو اعتراض خود را درخصوص این پرتاب موشکی به کره شمالی ابلاغ کرده و از همتاهای خود می‌خواهد تا همزمان با مواجهه با این تحولات تازه همکاری‌ها را تقویت کنیم.

وی افزود: امیدوارم همکاری‌های نزدیک‌تر میان ژاپن، چین و کره جنوبی منجر به تلاش‌های جامعه بین‌الملل شود.

این سه کشور در خصوص طیفی از مسائل با یکدیگر اختلافات شدیدی دارند و نشست‌های آنها در سطح وزرای امور خارجه سال گذشته پس از یک وقفه دو ساله به خاطر روابط مخدوش چین و ژاپن از سر گرفته شد.

تنشها میان توکیو و پکن همچنین در خصوص جزایر مورد مناقشه در دریای چین شرقی همچنان بالاست.

در حالی که انتظارات برای دستیابی‌های ملموس در این مذاکرات بسیار کم است ژاپن باید جزئیات مربوط به بودجه یک میلیون دلاری را که به عنوان راهی برای جبران تعرضات جنسی‌ در زمان جنگ جهانی دوم به زنان کره جنوبی وعده داده، اعلام کند.

این بودجه بخشی از توافقنامه مهمی است که دو طرف دسامبر سال گذشته میلادی به منظور حل اختلاف دیرینه‌شان که از اقدامات جنگی ژاپن نشات می‌گیرد، اعلام کردند.

تنش‌ها میان توکیو و پکن نیز درخصوص ادعاها نسبت به جزایر غیرقابل سکنه تحت کنترل ژاپن در دریای چین شرقی همچنان بالاست.

روابط میان چین و کره جنوبی نیز به دنبال تصویب استقرار سپر دفاع موشکی آمریکا در سئول علیه تهدیدات کره شمالی خدشه دار شده چرا که پکن معتقد است این مساله به امنیتش لطمه خواهد زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۶-۰۳ ۰۹:۳۲

برای اینکه بهانه دست کره شمالی ندهید، ژاپن و کره جنوبی باید اندکی از ایالات متحده دورتر و اندکی به شرق نزدیک‌تر شوند؛ گرچه جنگ اتمی به این سادگی درست نمی‌شود. تصمیم ایالات متحده و بعد کره و ژاپن است که با این اتحاد حرکت کره به سمت بمب را تشدید کنند یا نکنند. گرچه مثل هند و پاکستان کره به بمب دست یافته است از دست هیچ کس کاری برنمی‌اید. مثل داعش که امروز با خودکشی باج می‌گیرد هیچ بعید نیست چهار صباح دیگر باج گیران اتمی هم ظهور کنند. بمب اتم برای تفکر مادی آخر دنیاست برای کسی که جان می‌دهد بمب اتم هم هیچ تفاوتی ندارد باید از این بچه بازی خارج شوید. جنگ اتمی هم هیچ اهمیتی ندارد باید شما ورای اتم باشید وگرنه امروز داعش است فردا داعش‌های اتمی...