• یکشنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 95072514280
  • خبرنگار : 71505

از امروز تا یک ماه برگزار می‌شود

نمایش 600 گل داودی در باغ ملی گیاه‌شناسی

نمایش 600 گل داودی در باغ ملی گیاه‌شناسی

نخستین نمایشگاه گل‌های داودی در باغ ملی گیاهشناسی با نمایش 600 گل داودی اصلاح شده برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دراین نمایشگاه که از امروز 25 مهرماه به مدت یک ماه در باغ ملی گیاهشناسی برپای می شود، 600 نوع گل داودی جدید اصلاح شده پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی (محلات)، با رنگ و شکل و اندازه‌های مختلف در معرض نمایش گذاشته می‌شود. ارائه آخرین یافته‌های تحقیقاتی و توانمندی‌های علمی گل و گیاه کشور، ارائه توانمندی های ایران در پرورش و تولیدگل و گیاه زینتی، بستر سازی برای تجاری سازی یافته‌های تحقیقاتی، ارتقای فرهنگ پرورش، تولید، نگهداری و مصرف گل و گیاهان زینتی برگزار شده است که از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره می باشد.

در این نمایشگاه  بخشی از دستاوردهای پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی در زمنیه پرورش گل و گیاهان زینتی به معرض دید علاقه‌مندان، کارشناسان و دست اندرکاران صنعت گل و گیاه گذاشته می‌شود جنس داودی، با 160 گونه ازخانواده Asteraceae می باشد، گل داودی دگرگشن و هگزاپلوئید می باشد. داودی به طور کلی به سه صورت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

1- داودی شاخه بریده که یک ساقه گل با ارتفاع نسبتا بلند و با استحکام خوب به یک گل ختم می‌شود.

2- داودی خوشه ای که ساقه گل دهنده با ارتفاع متوسط به چند گل ختم می شود.

3- داودی باغچه ای ( برخی منابع که دارای ارتفاع کوتاه و تعداد گلهای زیاد می باشد مبنای ژنتیکی بسیاری از محصولات کشاورزی که امروزه نقش بزرگی در خوراک جمعیت جهان دارد از ذخایر ژنتیکی ایران است.

منابع ژنتیکی غنی بسیاری از گل های مهم جهان از جمله انواع لاله ها، زنبق، گلایول، رز،نرگس، میخک، سیکلمن، پامچال ،داوودی و ... از این جمله می باشد. شوربختانه در ایران استفاده ناچیزی از این منابع ارزشمند شده است. از سوی دیگر به‌نژادی و معرفی ارقام جدید گل از ضرورت های توسعه صنعت گل و گیاه و افزایش صادرات گل کشور می باشد.

با توجه به اهمیت گل داودی به عنوان دومین گل پرمصرف دنیاو ایران با هدف معرفی ارقام جدید داودی، طرح تحقیقاتی دورگ گیری(اولین نتایج حاصل از تلاقی دو نژاد گفته می‌شود) 10 رقم اولیه داودی در پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی (محلات)طی 10 سال به انجام رسید و با یاری خداوند بزرگ دستاورد آن دستیابی به بیش از 800 نوع و رنگ جدید داودی بود و برای نخستین بار در تاریخ به نژادی کشور، کار ثبت 600 رقم جدید برتر این داوودی ها آغاز گردید و خوشبختانه از سه سال گذشته تجاری سازی آنها آغاز گشته است و این ارقام علاوه بر شهرهای محلات ،مشهد ،اصفهان ...برای نخستین بار در باغ ملی گیاهشناسی ایران به نمایش در می آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha