• یکشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۵ / ۰۶:۰۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95080100724
  • خبرنگار : 71282

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران:

مخالفتی با اصلاح قانون کار توسط مجلس نداریم

مخالفتی با اصلاح قانون کار توسط مجلس نداریم

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران می‌گوید قانون کار متعلق به یک گروه یا حزب سیاسی نیست که با سیاسی کاری مسیر اصلاح آن را تغییر دهند. قانون کار متعلق به جامعه ۴۰ میلیون نفری کارگران کشور است و نمایندگان مجلس این را به خوبی می دانند.

هادی ابوی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: جلسه‌ اخیری که تعدادی از اعضای کانون شورای اسلامی کار و مقامات کارفرمایی و دولت با کمسیون مجلس داشتند به دعوت مجلس نبود بلکه وزارت کار لیستی از افرادی را که برای این جلسه مشخص کرده بود به کمیسیون ارسال کرده و هیچ دعوتی از نمایندگان سایر تشکل‌های کارگری نکرده بود.

وی افزود: قانون کاری که عده‌ای سنگ آن را به سینه می‌زنند متعلق به جامعه ۴۰ میلیون نفری کارگران است ولی این عده با تبعیض و رفتار غیر عالمانه و عادلانه از حضور نمایندگان دیگر تشکل‌ها در جلسات مهم تصمیم‌گیری واهمه دارند.

وی از دستور دولت برای به جریان افتادن اصلاحیه قانون کار در مجلس دهم خبر داد و گفت: درست است که اصلاحیه متعلق به دولت قبل است اما دولت یازدهم در تاریخ ۱۷ خرداد ۹۵ در پاسخ به نامه تعیین تکلیف مجلس برای مسکوت ماندن یا بررسی لایحه خواستار در دستور کار قرار گرفتن لایحه می‌شود و به این ترتیب پس از طی تشریفات قانونی، لایحه در کمیسیون مربوطه اعلام وصول می‌شود بنابر این رفتن لایحه به مجلس با اطلاع قبلی دولت و وزارت کار بوده است.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران به مذاکره کانون عالی انجمن‌های صنفی با تعدادی از نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: نمایندگان معتقدند که اصلاحیه در مجلس بررسی شود بهتر است و تاکید دارند که یک شبه آن را اصلاح نخواهند کرد.

ابوی با بیان اینکه با اصلاح قانون کار مخالف نیستیم و مجلس می‌تواند به آن ورود کند، افزود: از نمایندگان مجلس می‌خواهیم اگر خواهان تعامل و همکاری هستند برای بررسی بهتر اصلاحیه در مجلس از نمایندگان سایر تشکل‌ها نیز دعوت کنند و فرصت نظردهی را به آنها بدهند که این رفتار به عدالت و عقلانیت نزدیکتر است.

وی گفت: اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری زمانی تحقق می‌یابد که مشارکت و سه جانبه‌گرایی به معنای واقعی عملیاتی شود و عدم تحقق آن امروز ریشه در اختلافات و رفتارهای تبعیض آمیز و عدم همراهی و همگرایی و سه جانبه گرایی دارد.

این مقام مسئول کارگری در پایان اصلاح قانون تجارت، مالیات و سرمایه‌گذاری را در کنار قانون کار برای اجرایی شدن نظام اقتصاد مقاومتی ضروری دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

اصلاح قانون کار باید درچار چوب منطق بین المللی و بروز رسانی مشکلات اقتصادی کشور باشد و تا زمانی که صنعت و دانشگاه در یک مسیر حرکت نکنند اقتصاد مقاومتی یک رویاست

avatar
۱۳۹۵-۰۸-۰۳ ۰۰:۰۷

علت عدم دعوت ازکانون انجمن های صنفی دستور دیوان عدالت اداری مبنی برعدم ثبت اعتبارنامه بوده که توسط تعدادی از انجمن ها صورت گرفته

avatar
۱۳۹۵-۰۸-۰۳ ۰۷:۱۲

باتوجه به شکایت آقای چمنی در دیوان عدالت اداری درخصوص چگونگی انتخابات کانون عالی انجمن ها و دستور دیوان به وزارت کار مبنی بر توقف ثبت اعتبارنامه و فعالیت کانون انجمن صنفی، علت عدم دعوت به کمیسیون اجتماعی بوده نه موضوع دیگری و قطعا هر زمان دستور دیوان تغییر کند شما هم دعوت خواهید شد که متاسفانه مثل گذشته در مورد شوراها زود قضاوت کردید.........انشاالله ایسنا هم درچاپ این مطلب بی طرفی خودش را ثابت کنه