• چهارشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۵ / ۰۲:۵۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 95101409207
  • خبرنگار : 71060

هرج و مرج در بازار گوشی‌های اپل/۲/

فروتن: نمی‌دانم چرا مردم آیفون می‌خرند؟!

فروتن: نمی‌دانم چرا مردم آیفون می‌خرند؟!

رییس انجمن فروشندگان سیم کارت، گوشی موبایل و تجهیزات جانبی با اشاره به شرایط بازار آیفون در ایران، گفت: در چنین شرایطی واقعا نمی‌دانم چرا مردم به جای برندهای مختلف از آیفون استفاده می‌کنند.

افشار فروتن در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به مجموعه صحبت‌هایی که درباره شرایط آیفون در ایران مطرح است، بر این باورم که بهتر آن است که به جای این برند از نمونه‌های خوب برندهای دیگر که در موارد متعدد همین کارایی را هم دارند استفاده شود.

وی ادامه داد: البته اینکه گاهی به عنوان مثال از سوی برخی نمایندگان مجلس گفته می‌شود که جلوی واردات برند آمریکایی گرفته شود، موضوعی است که شاید جای تامل داشته باشد، زیرا به هر حال این برند در ایران مصرف‌کنندگان خاص خود را دارد و لازم است به نظر کاربران نیز احترام گذاشته شود.

رییس انجمن فروشندگان سیم کارت، گوشی موبایل و تجهیزات جانبی افزود: اکنون با وجود شرایط و مسائل مختلفی که در بازار آیفون وجود داشته و تقلب‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد، از سوی دیگر مسائلی همچون واردات غیرقانونی، نداشتن نمایندگی مجاز و مسائلی از این دست جای سوال دارد که چرا همچنان کاربران ایرانی در موارد متعدد علاقه‌مند به استفاده از این گوشی‌ها هستند.

فروتن عنوان کرد: لازم است علاوه بر شرکت‌هایی که برای انجام واردات قانونی در این حوزه مجوز گرفته‌اند، یک عزم کلی از سوی تمام جامعه ایجاد شود تا با استقبال کمتر از این برند شرایط برای فعالیت افراد سودجو فراهم نباشد، اما اکنون با توجه به استقبالی که از این برند شده و همچنین مجموع شرایطی که در حوزه واردات و عرضه وجود دارد، عده‌ای به فرصت‌طلبی و سودجویی پرداخته و بازار را برای مشتریان اپل نامعتبر ساخته‌اند.

وی ادامه داد: به عنوان یک فعال بازار موبایل توصیه من آن است که خریداران گوشی به جای استفاده از برندی که در کشور خدمات پس از فروش نداشته و واردات آن هم در موارد متعدد به صورت غیرقانونی صورت می‌گیرد، به سراغ برندهایی بروند که قانونی عرضه شده و خدمات رسمی پس از فروش ارائه می‌کنند.

رییس انجمن فروشندگان سیم کارت، گوشی موبایل و تجهیزات جانبی همچنین عنوان کرد: اکنون در موارد متعدد شاهدیم که نمونه‌های استوک آیفون از همان مبدا با تعویض قطعات و قاب وارد ایران می‌شوند. از سوی دیگر در داخل کشور نیز هیچ خدمات پس از فروشی ارائه نشده و در نهایت تضمینی برای مصرف‌کننده نهایی وجود ندارد.

فروتن در ادامه در پاسخ به این سوال که با مجموع این شرایط آیا این اقدام درستی است که از سوی مراجع قانونی جلوی واردات گوشی اپل گرفته شود؟ گفت: چنین موضوعی به هیچ عنوان توجیه‌پذیر نیست، چرا که همان‌طور که گفته شد همچنان عده‌ای اصرار به استفاده از گوشی اپل دارند و حتی اگر بخواهیم واردات این برند را هم ممنوع کنیم، از طریق کشورهای دیگر کالای مورد نیاز خود را تامین می‌کنند. بر همین اساس شاید چنین برخوردهای سلبی نتیجه چندان مناسبی به دنبال نداشته باشد.

وی افزود: البته می‌توان در این حوزه به آگاه‌سازی مردم پرداخته و با ارائه اطلاعات مناسب به آنها، خریداران بازار را قانع کرد که می‌توان خریدهایی با شرایط بهتر نیز تجربه کرد که حداقل واردات آنها به صورت رسمی بوده و خدمات پس از فروش هم داشته باشند.

رییس انجمن فروشندگان سیم کارت، گوشی موبایل و تجهیزات جانبی در ارتباط با شرکت‌هایی که مجوز واردات قانونی آیفون را گرفته‌اند و اینکه آیا از طریق آنها بحث ارائه خدمات پس از فروش به خوبی رعایت می‌شود، گفت: هنوز از سوی این شرکت‌ها بازتاب محسوسی در بازار مشخص نیست، اما به هر صورت باید توجه داشت که این شرکت‌ها تنها مجوز واردات قانونی آیفون را داشته و نماینده رسمی این برند در ایران محسوب نمی‌شوند. البته آنها تعهد داده‌اند که خدمات پس از فروش را هم انجام دهند، اما با توجه به مدت کوتاهی که از عمر این شرکت‌ها می‌گذرد هنوز نمی‌توان در این زمینه با قطعیت نظر داد.

وی همچنین اظهار کرد: اکنون بخش عمده بازار اپل در دست فعالان غیرقانونی است و حتی شاید برای شرکت‌ها نیز امکان رقابت وجود ندارد. در مجموع در چنین شرایطی به نظر می‌رسد حتی این شرکت‌ها هم نتوانند عملکرد موفقی داشته باشند. بر این اساس شاید آگاه‌سازی مصرف‌کننده نهایی نسبت به مجموعه شرایطی که برند اپل در ایران دارد اقدامی اساسی‌تر به شمار رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۰۷:۰۷

ْ نمی‌دانم چرا مردم آیفون می‌خرند ُ... چه سوال احمقانه ای!

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۱۰:۲۴

دوستان سلام. همه گوشيهاى موبايلى كه بدون گارانتى اصلى در بازار مي‌فروشند ١٠٠٪‏ ريپك و رفرش ميباشند. لطفا خريد نكنيد. سرتان كلاه ميره. در ضمن امكان داره از رجيسترى خارج بشن. لطفا توجه كنيد. خيلى مهمه ممنون

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۲۱:۲۲

هه ه ه ه ه ... هههههه هه هه هه ه ه ه ه ه ..... گارانتی .... ههه .ههه هه هه ه هه هه ه ه ه ه ه ... سرمون کلاه میره.... ه ه ه ه ه . . .

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۱۱:۰۰

سلام‌. چشم‌! از این به بعد‌ از شما اجازه میگیریم‌ از چه گوشی استفاده کنیم. کلا نمایندگان ما و دولتی ها دنبال حذف هستن نه درست کردن مشکل

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۱۱:۴۳

آقای فروتن! خودت میدونی چرا مردم آیفون میخرند. اگه نمی‌دونی میتونی از آقازاده‌های خودت بپرسی

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۱۱:۵۶

بریم GLX چینی بخریم؟! بهتره گوشی با کیفیت تولید بشه ما می‌خریم. بیشتر شرکت ها ساپورت خوبی نمی کنن از تولیداتشون. من به ساپورت نرم افزاری خیلی اهمیت میدم که اپل تو این زمینه عالیه

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۱۲:۰۰

11 دلیل خریداران سیستم عامل و گوشی آیفون برای انتخاب خود! 1- امنیت 2- سادگی استفاده بهمراه حق انتخاب در تنظیمات برنامه ها 3- کالایی نیمه لوکس 4-احترام به عطش نوآوری در ذائقه مخاطب 5-عمر باتری و شارژ بهتر 6- پرهیز از کارهای تبلیغاتی مثل دوربین 20 مگ و ... 7- ثبت اختراعاتی همچون تشخیصِ اثر انگشت و لمس سه بعدی و... 8- صفحه لمسی جذاب و مقاوم رتینا 9- اپ استوری دارای بالغ بر 350 هزار برنامه کاربردی و بازی 10-بروزرسانی های آسان منظم و بموقع سیستم عامل 11-تماس ویدیویی داخلی فیس تام و پیام رسانی داخلی آی مسیج

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۱۸:۳۵

احسنت

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۱۵ ۱۵:۵۰

چشم آقاي فروتن! اما ميشه بفرماييد كدوم گوشي واقعا توان رقابتي با آيفون رو داره؟ ميشه بفرماييد كدوم گوشي ضريب امنيتي به اندازه آيفون داره؟ بجاي توصيه به خريداران، دنبال توليد گوشيهاي با كيفيت در ايران باشيد. توليد صفر تا صد. خودكفايي به معنی جايگزينی اين محصول و آن محصول نيست، توليده اون هم با بالاترين كيفيت.