• سه‌شنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۶:۵۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 95112618738
  • منبع : نمایندگی البرز

رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر:

واردات بی‌رویه ذرت، تولید داخل را نشانه گرفته است

واردات بی‌رویه ذرت، تولید داخل را نشانه گرفته است

رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر از واردات بی‌رویه ذرت در سال جاری انتقاد کرد و گفت: امیدواریم این واردات کنترل شود تا کشاورزان با کمترین چالش محصول خود را عرضه کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، گودرز نجفیان در گردهمایی سالانه ذرت و گیاهان علوفه‌ای که امروز دوشنبه(25 بهمن)، در موسسه تحقیقات اصلاح  و تهیه نهال و بذر برگزار شد، گفت: آب یکی از موضوعات مهم کشور است و اخیرا نیز کمیته بهره‌وری آب در سازمان تشکیل شده است.

نجفیان با بیان اینکه آخرین جلسه این کمیته به ارتقا بهره‌وری آب در کشور اختصاص داشت، گفت: افزایش بهره‌وری آب در بیش از 50 محصول قابل اجراست اما در این جلسه بهره وری آب در تولید 14 محصول همچون گوجه، بادمجان، پیاز، سیب‌زمینی، گندم، جو، ذرت و ... در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این اقدام با برآورد وضعیت جهان، وضعیت ایران  و هدف‌گذاری نهایی و در تعامل با معاونت زراعت صورت می‌گیرد، افزود: در این راستا هشت سرفصل تعیین شده است که هر کدام از این سرفصل‌ها دارای برش استانی خواهد بود.

نجفیان به اصلاح و معرفی ارقام با بهره‌وری بیشتر را مهمترین سرفصل عنوان کرد و گفت: در سال‌های اخیر توفیقات خوبی در زمینه معرفی ارقام جدید داشته‌ایم.

وی افزود: ارقام متحمل به خشکی، زودرس و میان رس، روش‌های به زراعی، کشت نشایی، تغییر فصل کاشت، استفاده از مالچ و سوپر جاذب‌ها  و معرفی گیاهان جدید در مناطق بحرانی برای حفظ امنیت غذایی و معیشت کشاورزان از دیگر موضوعات این سرفصل‌هاست.

نجفیان با تاکید بر اصلاح سیستم‌های آبیاری برای موفقیت در این زمینه خاطرنشان کرد: مشارکت بخش خصوصی و ارتباط بیشتر با کشاورزان نیز تاثیر زیادی در نیل به موفقیت خواهد داشت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از واردات بی رویه ذرت انتقاد کرد و گفت: سال گذشته چهار میلیون ذرت وارد کشور شد اما در سال جاری و به طور ناگهانی، این میزان به شش میلیون و 500 هزار تن رسید.

وی در پایان با بیان اینکه این حجم از واردات زراعت ذرت در کشور را نشانه گرفته است، گفت: امیدواریم این واردات کنترل شود تا کشاورزان با کمترین چالش محصول خود را در بازار عرضه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha